Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vannak ekkora barmok a...

Miért vannak ekkora barmok a világon?

Figyelt kérdés
[link]
2010. nov. 18. 22:01
 1/9 anonim ***** válasza:

És ezek még szülők lesznek...

Szerencsétlen gyerek, mekkora élmény lesz, amikor megtalálja az interneten, hogyan döntöttek a szülei amellett, hogy éljen.

Én nem értem.

2010. nov. 18. 22:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez csak provokálás, nem hinném, hogy igaz lenne!
2010. nov. 18. 22:04
 3/9 anonim ***** válasza:
70%

Az én véleményem kicsit durva.

Szülje meg a babát, aztán fejbe lőni a kedves anyukát és apukát is. Biztos normálisabb örökbefogadó szülei lennének szegény babának.

2010. nov. 18. 22:05
 4/9 A kérdező kommentje:
És 17hetesen vetetnék el!?
2010. nov. 18. 22:05
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem, engem már nem lehet meglepni azzal kapcsolatban, hogy mennyire primitívek és degeneráltak tudnak lenni egyes emberek. Tévedtem. Igazából nem tudom lereagálni amit olvastam, mert csak pislogok. Szánalmasak.
2010. nov. 18. 22:06
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

Legszívesebben indítanék egy szavazást én is:

-Fejbelőjük ezeket a szülőket vagy szétszúrkáljuk-e a testüket úgy akár egy abortuszon a kisbabát?!?!?!

2010. nov. 18. 22:08
 7/9 anonim ***** válasza:
Egyszer olvastam már hasonlóról. Valamelyik országban, főműsoridőben ment valami ilyesmi. Másnap kiderült, hogy "csupán kísérlet volt", hogy hogyan reagálnak a nézők, lesz-e aki képes szavazni... hát volt.
2010. nov. 18. 22:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Ahogy előttem is céloztak rá, nem az a legdurvább, hogy ilyet interneten "hirdetnek", hanem az, hogy szavaznak rá. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
2010. nov. 18. 22:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért arról is megvan a vélemény,aki hozzájárult a kis játékukhoz ,tehát erre vagy arra de szavazott..

Mert ha nem jön egy szavazat sem,akkor rájönnek hogy a kis kamuhonlap nem fog pénzt fialni

Sok barom meg szavaz mint az őrült,hogy el ne vetesse a gyereket,ők meg ketten jókat röhögnek otthon

2010. nov. 18. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!