Már nagyon nehezen bírom. NAGYON FÁJ A FORGÓM. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon fáj a forgóm.Éjjel nem bírok megfordulni mert annyira belenyilal.Ha megyek közbe összeroskad a lábam mert annyira fáj.Ha csak fekszem is lüktet.Elég sokat kell sétálnom mire a bolthoz,postához érek vagyis megerőltetem a lábaimat és plusz 13kilóm van.Mikor még nem voltam terhes akkor is szenvedtem vele de csak a sok 12órázás után.Amúgy 83kilóról indultam.Gondolom erre nem vehetek be semmit.Tapasztalatok?Bármit kipróbálok ami nem árt a babának!Nem vagyok kényes sokáig bírom a fájdalmat de ez már eszméletlen hetek óta!Előre is köszönöm a válaszokat!31hetes kismama2010. nov. 12. 22:12
1/12 anonim válasza:
Panadolt szedhetsz nyugodtan.Hátha segitene,vagy legalább csökkentené a fájdalmat.
2/12 anonim válasza:
Szia! Én voltam reumatológusnál hasonló problémával anno, Inno Rheuma krémet ajánlott. Segített.
3/12 anonim válasza:
Nekem azt monda az orvosom hogy szedjek magnéziumot és kalciumot. A tüneteim ugyanezek voltak.
22 heteske
4/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!köszönöm a válaszokat.hát panadolt megpróbáltam m már nagyon fáj.De semmi.dokihoz nem tudok elmenni mostanában sztem.magnéziumot azt szedem amúgy is.a kalciumot majd még megpróbálom.a pezsgőtabletta az jó?
2010. nov. 13. 17:01
5/12 anonim válasza:
Ca, Mg, lóbalzsammal kenni. -nekem ez jött be, én sem tudtam menni sem.
6/12 anonim válasza:
Igen, lóbalzsam! a hideg fajtája a jó az ilyen típusú reumatikus bajokra.
7/12 A kérdező kommentje:
Az micsodi?Hol keressem?Még nem is hallottamróla...:-)És köszi a válaszokat!
2010. nov. 17. 12:13
8/12 anonim válasza:
nekem a kalcium használ! bármilyen formában jó, akár pezsgőtabi is lehet. ja, és este 2 magne b6-ot veszek be. így nem ébredek fel minden mozdulatomra, mert nem fáj.
9/12 anonim válasza:
A lóbalzsam egy kínai csodaszer, a gyógyászati segédeszköz-boltokban és néhány gyógyszertárban lehet kapni. Brutális kámforillata van, hűsít és minden izületi és reumás fájdalomra jó :)
10/12 anonim válasza:
bioptron lámpa nekem nagyon jó volt hasonló panaszra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!