Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Az miért jó, ha csak 30 órát...

Az miért jó, ha csak 30 órát lehet majd gyes mellett dolgozni?

Figyelt kérdés

Gyesbő kevesen élnek meg. Bölcsi kevés van.

Ettől majd lesz részmunkaidős foglalkoztatás?

Vagy lemond anyuka/apuka a gyesről és egy hónap múlva már ki is rúghatják?

Aki nem tud úgy mahinálni, hogy papíron dolgozik 6 órát, igaziból 8-at azzal mi lesz így vajh?

2010. nov. 8. 12:49
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
64%

Attól, hogy 4 órában foglalkoztatnak, attól még a gyermeket arra a 4 órára is el kell helyeznem valahová. Bölcsibe megy, amit szeret és nagyon jó hely. Mire érte tudnék menni a munkából, addigra ár alszanak.

Én jelenleg nem tudnám elképzelni azt, hogy 4 órában dolgozzak, nem is tudom, mit szólnának hozzá a főnökeim. Rendőrként sokszor még a 8 órás munkaidő is kevés, gyakran egy-egy kihallgatásom 4 órás. Nem beszélve, ha helyszínre kell menni, mire kiérnék, már jöhetnék vissza.

2010. nov. 8. 13:17
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok!

Én is rendőrként melozom,egyenlőre szabin most,még másfél évig járna a gyes....kiváncsi leszek,mi lesz mikor benyögöm a 30 órás melot...

2010. nov. 8. 13:23
 13/29 A kérdező kommentje:
A rendőrségi munkakörökre nem vonatkozik, hogy a közszférában kötelező a részmunkaidős foglalkoztatás?
2010. nov. 8. 13:24
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

13:13

Honvédségnél dolgozom, most gyed-en vagyok még márciusig, és nem tudok róla, hogy valaki is dolgozna részmunkaidőben a H-nél.

De rá fogok kérdezni.

2010. nov. 8. 13:35
 15/29 anonim ***** válasza:
76%

Látom szépen le lettem pontozva. :D

Ez a baj az országgal, hogy mindenki mindent akar egyszerre, és nem érti senki, hogy ez lehetetlen, mert különben összeomlik a rendszer.

Szeretnék gyereket, de adjon támogatást az állam, és biztosítsa, hogy legyen munkahelyem, vigyázzon a gyerekeimre, és adjon még védettséget is, hogy ki ne rúgjanak. Ébresztő!!!

Lehetetlen!!!!

A saját életemből kiindulva én is ennek örülnék, ha így lenne. Fogalmam sincs mihez fogok kezdeni fél év múlva. De nem az államtól várom a megoldást!

2010. nov. 8. 14:22
 16/29 anonim ***** válasza:
60%

én már azt sem értettem, hogy ha valaki napi 8 órában dolgozik, miért kap hozzá havi 27e Ftot "csak úgy"???

Nem elég hogy a cigányok élősködnek az adófizetőkön, most má a magyaroknak is kell a segély a semmire?

Ha rajtam múlna megszűnne az alanyi jogon járó gyes meg csp... és erre 1 indokom van: Addig ne várj el semmit, amíg nem tettél be eleget a közösbe!

2010. nov. 8. 14:25
 17/29 anonim ***** válasza:
81%
lángvirágnak legalább igaza van és végre valaki nem csak pumpolni akarja azoknak a pénzét, akik nem meggondolatlanul a semmire, vagy épp a segélyekre akarnak gyereket szülni. Mégis mitől vagytok jobbak, mint a cigányok, ha a segélyből akartok felnevelni egy gyereket?
2010. nov. 8. 14:27
 18/29 A kérdező kommentje:

És mi az elég a közösbe tételbe?

mert nyugdíjasan nem lehet szülni, ugye....

2010. nov. 8. 14:28
 19/29 A kérdező kommentje:

Igen,az államnak meg kell védenie az anyákat, különben a cégek megszabadulnak tőlük...vagy két kézzel kapkodnak a munkát kereső anyák után???? itt is ébredni kéne!

Vagy, te azért nem tudod, hogy hova fogod tenni pld bölcsi híján a gyermeked fél év múlva és azért nem tudod, hogy hova vesznek fel majd pici gyerek-ek mellett dolgozni, mert lusta voltál munkát és megoldást keresni? nem, ugye....

2010. nov. 8. 14:30
 20/29 A kérdező kommentje:
na,nehogymár a gyestől omoljon össze a rendszer, ami a költségvetésben még egy fél hajszálnak sem számít.....
2010. nov. 8. 14:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!