Az miért jó, ha csak 30 órát lehet majd gyes mellett dolgozni?
Gyesbő kevesen élnek meg. Bölcsi kevés van.
Ettől majd lesz részmunkaidős foglalkoztatás?
Vagy lemond anyuka/apuka a gyesről és egy hónap múlva már ki is rúghatják?
Aki nem tud úgy mahinálni, hogy papíron dolgozik 6 órát, igaziból 8-at azzal mi lesz így vajh?
Attól, hogy 4 órában foglalkoztatnak, attól még a gyermeket arra a 4 órára is el kell helyeznem valahová. Bölcsibe megy, amit szeret és nagyon jó hely. Mire érte tudnék menni a munkából, addigra ár alszanak.
Én jelenleg nem tudnám elképzelni azt, hogy 4 órában dolgozzak, nem is tudom, mit szólnának hozzá a főnökeim. Rendőrként sokszor még a 8 órás munkaidő is kevés, gyakran egy-egy kihallgatásom 4 órás. Nem beszélve, ha helyszínre kell menni, mire kiérnék, már jöhetnék vissza.
sziasztok!
Én is rendőrként melozom,egyenlőre szabin most,még másfél évig járna a gyes....kiváncsi leszek,mi lesz mikor benyögöm a 30 órás melot...
13:13
Honvédségnél dolgozom, most gyed-en vagyok még márciusig, és nem tudok róla, hogy valaki is dolgozna részmunkaidőben a H-nél.
De rá fogok kérdezni.
Látom szépen le lettem pontozva. :D
Ez a baj az országgal, hogy mindenki mindent akar egyszerre, és nem érti senki, hogy ez lehetetlen, mert különben összeomlik a rendszer.
Szeretnék gyereket, de adjon támogatást az állam, és biztosítsa, hogy legyen munkahelyem, vigyázzon a gyerekeimre, és adjon még védettséget is, hogy ki ne rúgjanak. Ébresztő!!!
Lehetetlen!!!!
A saját életemből kiindulva én is ennek örülnék, ha így lenne. Fogalmam sincs mihez fogok kezdeni fél év múlva. De nem az államtól várom a megoldást!
én már azt sem értettem, hogy ha valaki napi 8 órában dolgozik, miért kap hozzá havi 27e Ftot "csak úgy"???
Nem elég hogy a cigányok élősködnek az adófizetőkön, most má a magyaroknak is kell a segély a semmire?
Ha rajtam múlna megszűnne az alanyi jogon járó gyes meg csp... és erre 1 indokom van: Addig ne várj el semmit, amíg nem tettél be eleget a közösbe!
És mi az elég a közösbe tételbe?
mert nyugdíjasan nem lehet szülni, ugye....
Igen,az államnak meg kell védenie az anyákat, különben a cégek megszabadulnak tőlük...vagy két kézzel kapkodnak a munkát kereső anyák után???? itt is ébredni kéne!
Vagy, te azért nem tudod, hogy hova fogod tenni pld bölcsi híján a gyermeked fél év múlva és azért nem tudod, hogy hova vesznek fel majd pici gyerek-ek mellett dolgozni, mert lusta voltál munkát és megoldást keresni? nem, ugye....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!