Mi ez az új tejfakasztó buli őrület? Egyáltalán mi ez?
???? Nem értem az összefüggést a kérdés és a magyarázat között. A tejfakasztó buli felénk az, hogy amikor megszületik a baba, az újdonsült apuka a haverjauval elmegy piálni.
Az, hogy ha valaki megszorul, és itt kér segítséget, szerintem nem baj. Ha tehetem, én is segítek.
A ruhafogasra akasztáshoz nem tudok hozzászólni.
Azért kérnek pelenkát hogy tejfakasztó bulira egy ruhafogasra akasszák.
Ennek semmi köze ahoz hogy ki hogyan áll anyagilag. Nem egy olyan anyuka kéri akinek a hó végén nincs pelusa. Az teljesen más.
Lehet velem van a baj, de nem értem a kérdésedet.
A tejfakasztó buli számomra az, amikor az apuka elmegy a barátaival bulizni, ha megszületett a kisbaba és kívánják, hogy legyen sok teje az anyukának. Nem értem a pelenkának mi köze ehhez?
Mindig is valami buli volt ha új családtaggal bővültek. Lehet akkor más volt a neve....
Ilyen elnevezéssel most hallottam a rádióban.
Csak egy ürügy hogy kis görbe este legyen az apukának.
Akkor lenne szép, ha egy igazán beszélgetős buli lenne. És nem az asztal alá igyuk magunkat....
Miközben lehet hogy a szülés után valami komplikáció adódott, mondjuk rá 4-6 óra múlva...
A pelenkákból vagy "pelenkatorta" vagy "pelenkafa" készül.
Ezért van szükség a fogasra, és a pelusra.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!