Mért vannak ápolatlan anyukák?
Ruhatár: Én azért nézek ki még séta közben is "fitt" mamának, mert a gyerekeimmel stílust is váltottam, így ha visszamegyek dolgozni az első fizum az új ruhatárra megy el, most minek új szép ruhatár ami irodába kell majd, a régi irodista szerelésből persze a kosztümöket nem veszem fel...:) vicces is lennék babakocsi tologatás közben bennük. Szóval ezért nem vagyok macinacis, sőt nincs is macinacim, gyerek előtt is farmerben voltam itthon. És szerencsére még mínuszba is kerültem kgk szerint, szülés után, így kicsit bővebbek, de hordhatóak:)(második kicsivel azokat a nadrágokat hordom, amiket az első tervezésekor hordtam, igaz most már a kismamaövet a pocakom és a nadrágom közé kell tennem, mert néha az anyag idegesíti a bőrt a hasamon, ha nem betűrhető felsőt veszek fel)
Haj: a fodrász sem tud vele mit kezdeni, annyira önálló életet él, amikor úgy érzem túl hosszú, nem szép, akkor bejelentkezek a fodrászhoz, apával elmegyünk hétvégén, és amíg engem szépít a fodrász addig apával szétszedik az üzletet. Aztán itthon csak megmosom, összefogom, eltűzöm, vagy valami.(ma mondjuk nem láttam a fésűm, ma lusta voltam:))
Smink: folyton késésben voltam, így villámsminkelni is megtanultam, 5perc sem kell, hogy egy gyors sminkem legyen, ha akarok. Ami az árát illeti: a drága márkás szroktól folyton szétment a bőröm, míg a virágosnál kapható 600fts készlettől semmi bajom(szemhéjpúder10szín, arcpír2szíb) és 400ft az alapozó, és nem havonta kell megvenni, sokáig elég, nem vakolatnak kell használni.
Ja és a gyerekemmel egész nap egyedül foglalkozok, vezetem a háztartást, nem a Nőiességet adtam fel, hanem a hivatásom szüneteltetem egy ideig...2013ig:)
Ja és per pill én nem kívánom a férjem:S 31.hét a második kicsivel) pedig ő teljesen begerjed rám, szülés után is, pedig látott ezt azt a szülészeten...
Kinek hogyan sikerül megoldania, tudja elválasztani a Nőt és az Anyát, plusz lehet, én ugye stílust is váltok, de ők lehet nem, és inkább a macinaciban csúsznak, mint a drága irodista ruhákban. Akinek meg nincs most pénze rá, az pedig azért néz ki úgy.
Látom senki nem olvasta el normálisan a kérdésemet.Idézem:"nem arról van szó hogy nincs pénze rá"!
Ha ezt nem fogjátok fel,így jártatok.Mindenesetre örülök hogy topisabban is nőnek érzitek magatokat...!Én is anyuka vagyok,de nem tojok a kinézetemre,én nem halok bele ha fésűt kell fognom és van 2percem arra hogy abból a kevés ruhámból is a normálisabbat húzzam fel ha elmegyek sétálni!És nem járok fodrászhoz,sőt,le sem vágatom a hosszú hajam mert hullik,már rég kitalálták hogy kontyot is lehet készíteni belőle.Így nem kell levágatni és nem hullik össze-vissza.Sminkelni alap sminkelek,ami szintén 2perc,és nem fog rajta az életem múlni!A gyerekemmel egész nap foglalkozom,mégis nő maradtam.De hogy kinek mi az igénye az egyéntől függ...!Bár a hozzászólásaitok alapján szépen magatokra ismertetek,különben nem lennétek felháborodva...!További szép napot és idegeskedést a válaszom miatt.Az nem nekem lesz rossz hanem nektek...!
És akkor TE vajon miért szólod le a többi anyukát???
Az ápolatlanság nem itt kezdődik...
A nő nem a sminktől, és a ruhától nő!
Az anyuka meg pláne nem attól.
Kedves kérdező, te miért akadtál ki? Nem sikerült megfogalmaznod a kérdésedet, teljesen félreérthető, és most fel vagy háborodva, amiért félre is értik?
A stílusodon lenne mit faragni, itt senki nem bántott téged, de a megnyilvánulásaid alapján nem vagyok meglepve, amiért kaptál hideget meleget.
Ne haragudj, de te tényleg kevered a dolgokat, az igénytelen, és az ápolatlan nem egészen ugyanaz, mintha valaki csinos, és nagybetűs NŐ akkor is, ha nem a legújabb divat szerint öltözik.
Ahogy írtad szerinted attól nő a nő, hogy fésűt ragad, sminkel, és csilivili rucikban flangál.
Pedig tévedsz, mert a fent említett képződmény nem nő, hanem liba. Nőnemű, az tény, de azért mégsem ugyanaz.
A kérdésedre már korábban is válaszoltam, szóba sem jött a pénz, illetve a pénztelenség, de ha értelmesen gondolkozol, akkor beláthatod, hogy első látásra butaság ítélkezni.
Ha annak van helye-ideje, hogy az ember melegítőben menjen a játszóra, akkor nincs az a hülye, aki talpig glancban homokozna. Ha meg annak van ideje, hogy csinos legyél, akkor csinos vagy, és pont.
Az általad említett ápolatlan nőket minden nap minden percében figyelemmel követed? Látod őket egész nap, hogy mikor mi van rajtuk, mennyire ápoltak, igényesek? Nyilván nem, mégis pillanatok alatt ítéletet mondasz rájuk.
Remek, hogy megmosolyogsz másokat, én meg téged, mert annyira édes a naivitásod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!