Miért divat ez mostanában?
Szerintem a kérdésed nem ebbe a kategoriába kellett volna irnod,mert nincs benne semmi ami a teherbeeséssel kapcsolatban volna.
(nem sértésnek szántam)
Ja tényleg nem ide kellett volna. :P Inkább az irodalmi, vagy főzési témához. Odavaló. A téma Teherbeesés, amiről én írtam 'véletlen teherbeesés'. Oda is tudnék írni, pl. Latinovits Zoltán, vagy a többi Várkonyi Zoltán-féle gárda. Bár nem hiszem, h. a fenti nők ismernék ezeket.
És amiről írtam idevaló. Vagyis azt kérdeztem mit gondoltok az ilyen "terhességről, ami véletlenül" lett .. ennyi lett volna a kérdésem.
Most akkor elmesélem az én esetemet, pont idevaló, mert "véletlenül" lettem terhes, mert csak későbbre terveztük. Több év után abbahagytam a fogamzásgátló szedését, mert már nagyon "elnyomottnak" éreztem magam, és idővel amúgy is szerettünk volna, és úgy voltunk vele, hogy addigra legalább biztosan rendeződik a szervezetem. Erről a párom is tudott, együtt beszéltük meg, hogy ezentúl más eszközökkel védekezünk, ami az volt hogy vagy gumi, vagy annak hijján megszakítás. Aztán egyik alkalommal nem vette ki, gondolta egy alkalom belefér...Ezután úgy voltunk vele, ha jön, akkor jön.
Így van most egy "becsúszott" gyerekünk, de egy kicsit sem érzem azt, hogy ez azért történt, hogy a párom magamhoz láncoljam! Nem én intéztem így, meg nem is vagyok olyan hülye, hogy azt gondoljam hogy egy gyerek összekötő kapocs, na meg odáig sem alacsonyodnék le, hogy csak a gyerek miatt legyen mellettem.
Ezért írtam azt, hogy nem kell általánosítani.
Azok a nők, akik meg a férfifogásért szülnek, az ő bajuk, nem kell velük folalkozni, és ennyi.
Szerintem téged pusztán az bánt, hogy neked nincs senkid. Vagy a kiszemelted valakit"véletlenül" teherbe ejtett.
28 évesen inkább azon aggódnék, hogy még mindig egy elérhetetlen bálványba vagyok belegyönyörödve, mint egy 13 éves. Normális esetben minimum egy gyereket kellene már nevelned, nem rajongani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!