Babaszoba mustra? Babák és anyukáik után!
Először láttuk egymás babáit!
Utána láttuk egymást!
És tegnap Anitáék nagyon szép babaszobája ihlette a kérdést, hogy most megmutatjuk egymásnak babáink szobáit!
Tomi fiacskám birodalma:
Bea
És ha valaki lemaradt volna az előzményekről, de szeretne csatlakozni:
Először a babák:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Utána Mi, anyukák:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
Aztaaaa! Wow, Carmen, gondolom, ezt Te csináltad. Nem semmi, nagyon szép.
Tomi szobája is nagyon édi. :)
Én is csináltam 3 képet, majd délután felteszem. Banyuci.
Sziasztok!
Nagyon aranyos Tomi szobája Bea :-)
Carmen nagyon-nagyon tetszik ahogy kifestetted a falat!!!
Nagyon ügyes vagy :-)))
Banyuci én is várom ám a képeket Attila szobájáról!
Majd este, ha már Eszti alszik jövök nézelődni, (mert most csak kb. 5 percem volt bekukkantani ide) remélem sokan linkelnek még fotókat :-)
Eszter szobájáról itt van még néhány kép:
Minden évszakban más dekoráció kerül a szobába, amit a kuckó tulajdonosa általában nagy örömmel és hatalmas mosolyokkal jutalmaz :-D
Viszont csak most nyáron egy babaszobás kérdés kapcsán jutott eszembe, hogy minden variációról kéne fotókat készítenem, így télről csak a szekrény van meg. Idén a tavasz és nyár kicsit összefolyt, mert nyárra megtartottam belőle a méhecskéket és virágokat... de majd legközelebb készítek külön nyárra is vmit :-)
Persze már alig várom, hogy Esztert is be lehessen vonni a munkálatokba! Igaz Ő már most is szívesen segítene... a zsiráfot is Ő foltozta volna ki, ha hagyom :-D
Később persze meg már Eszti lesz a főnök abban, hogy milyen legyen a szobája, én meg majd csak segítek Neki :-)))
Anita
Igen én festettem...
ennek a kislánynak a szobája inspirált:
a régi babaszobát is én festettem háttérben a kisoroszlánnal.
Nekem meg a sündisznók tetszenek azt lekoppintom majd... ha nem hari..
iszonyat aranyosak - a kedvenc állatkáim-
Nagyon ügyesek vagytok!!!!
Jaj, nagyon szép szobák vannak!
Annyi ötletem lenne nekem is, festéssel az élen, de sajna az albérlet falát nem festhetem össze...
Így nálunk csak egyszerű, könnyen leszedhető Micimackó figurák kerültek a falra!
A zsiráfot én rajzoltam :-)
Először A4-es méretben, aztán meg életnagyságban csomagolópapírra... mert azért nem voltam annyira bátor, hogy kapásból a falra rajzoljam ;-)
Aztán a csomagolópapíros változatot körülnyírtam, Blue tack ragasztóval a falra tapasztottam és körülrajzoltam.
Aztán kifestettem az alapszínnel és az apróbb részleteket megrajzoltam ceruzával, majd kontúroztam és végül foltoztam (de a foltokat azért már nem rajzoltam meg előre).
A festéshez falfesték színezőket használtam.
Örülök, hogy tetszik a pingálmányom :-)))
Carmen egyáltalán nem haragszom, ha lekoppintod a süniket :-)
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!