Keresztelőre milyen tortát szokás csináltatni és milyen felirattal?
Figyelt kérdés
2010. szept. 6. 18:53
1/7 orsybaba88 válasza:
kérdezd meg a cukrászdában, ők biztos tudják. szerintem am valami nagyot fehér mázas bevonattal, marcipánnal, de a felirat???
3/7 Bettnya válasza:
Szió!
Én a napokban találtam a pelenkatortát, és nagyon ötletes, édes ajándék szerintem.
Én örülnék, ha ilyet kapnánk.. :)
Keress rá neten, mert rengeteg van!
Csodás babavárást!
17 heteske
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Én nem várok babát, hanem a gyerekünk keresztelőjére készülünk, cukrászdai tortát szeretnénk neki rendelni.
Köszönöm.
2010. szept. 7. 14:06
5/7 anonim válasza:
Szerintem keresztelőre nem szokás tortát vinni.
Sütiből viszont bármilyet!
:o)
6/7 anonim válasza:
Nekünk sima Eszterházy torta volt, ami alapból fehér mázas, és a közepére vettünk egy marcipán pólyás babát! Ha nagyobb a gyerkőc, akkor nincs ötletem sajnos :(
7/7 Bettnya válasza:
Szia!
Elnézést, benéztem hol járok. ..és " A sietős macska vak kiscicákat szül". :)
Rákerestem a keresőben, elég sok fajta torta jön ki. :S
Tapasztalatom szerint a jó cukrászdában tudják, milyet kell, rosszban meg rossz lesz a torta is! ;)
Felirat?: Isten áldjon (név)!
Boldogságokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!