Melyik a szebb név szerintetek: Enikő vagy Csilla?
Az első lányunk Emese, várjuk a másodikat, és nem tudjuk eldönteni a nevét. Mit gondoltok? Más ötlet is jöhet! Akinek az Emese az egyik kedvenc lányneve, neki milyen nevek tetszenek még?
Köszönöm a válaszokat, lányok!
Csilla
Emesén kívül tetszik még az Emma, Imola, Réka
Emese - Emma
Szerintem ez szép párosítás lenne a két lánynak.
Nekem olyan keménynek tűnik az Enikő, talán a k betű miatt. A Csilla nevet két idősebb nőhöz kötöm, akiket nem szeretek.
14.02-es vagyok. Fontos, hogy milyen a vezetéknév is, hogy passzoljon, de egyébként az Emma nekem is nagyon tetszik. Nekünk sajna nem passzol a vezetéknévhez és már van egy a családban.
Nekünk a Viktória is tetszik most, valamint a Dóra, Nóra. Mi hamarosan kezdjük a kistesó projektet, még van időnk dönteni. :)
A vezetéknevünk Baráth. 32 hetes vagyok, még egy kis időnk nekünk is van eldönteni.
Köszönöm mindenki véleményét!
A 15:07-es valaszt mintha en irtam volna.
Nekem is jobban tetszene az Emma.
Se a Csilla se az Eniko nem tetszik igazan. De akkor mar inkabb az Eniko.
Szia4 Emese mellé szebb szerintem az Enikő, de ha ettől eltekintünk, akkor is nekem szebb a csengése.
Nem Eszter a neved? :-) Csak mert egyik ismerősöm lánya Baráth Emese.
Baráth vezetéknév=az utolsó betű magánhangzó ezért a Csilla nem igazán illik hozzá
viszont az Enikő magánhangzóval kezdődik ezért az teljesen jó:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!