Láttad tegnap este a Dr. G. -t? Hogy lehet az, hogy egy anya (lásd. Lent)?
...este fél 7-kor leteszi aludni a csecsemőjét, aki mellesleg szoptatott, és reggel fél 8-ig fel sem ébred?
Ennyi idő alatt se nem lett éhes, se szomjas???
Totális szülői felelőtlenség!!!!
Nem tudom mi az a Dr.G., nem láttam.
DE
a lánykám 6 hónapos, anyatejes. 3 hetes korától este 8-tól reggel 8-ig alszik, úgy hogy közben nem szopik. Nem érzem felelőtlennek magam, mert éjjel nem kap enni, inni. Az ő gyomrának és emésztőrendszerének is kell a pihenés.
Tehát elképzelhető, az h 13-14 órán keresztül nem szopik a baba. Ilyen van.
Igen, csak sajnos az a kisbaba meghalt:(
Gondolom, te azért többször is bemész 13 óra alatt megnézni, hogy lélegzi-e.
Szerintem csak provokálni akarja itt az anyukákat a kérdező.
Az én fiam is születése óta 8-10 órákat alszik éjjel egyhuzamban. Szerinted ez baj?? Nekem azt mondta a gyerekorvos, ha alszik ne keltegessem, ha éhes lesz felébred úgy is. Semmi baja, 10 hóanpos és még mindíg szopik.
Nem láttam, amiről írtál, és nem is igazán értem az összefüggést a baba halála és aközött, hogy nem szoptatták éjszaka.
Vannak babák, akik hamar átalusszák az éjszakát.
De pl. az én gyerekeim nem tartoznak közéjük. A lányom 4 éves, 3 éves korában aludta át először az éjszakát.
Kisfiam 9 hónapos, minimum 3-4x felébred éjszaka. Nekem nem teher, nem célom, hogy bármi áron, de átaludják az éjszakát. Megszoptatom, alszunk tovább. Már megszoktam. Semmilyen altató praktikám nincs, nem is akarom "megtanítani" aludni. Majd kialakul.
Dr. G műsoraiban mindig érdekes halálesetek vannak. De ezt a részt pont nem láttam.
Mit derített ki végülis? Bölcsőhalál? Mennyi idős volt a pici?
Hiába alussza át mindkét fiam az éjszakát már 3 hónapos koruk óta, én azért többször benézek hozzájuk éjjel. Bár van légzésfigyelője mindegyiknek, én éjjel mégis bekukkantok, ha felkelek...
De azért sosem keltettem őket, hogy egyenek, igyanak.
29 hós és 8 hós babák
Amikor elkezte felágni a koponyáját ollóval, onnantól kezdve nem tudtam tovább nézni.
Valószínüleg bölcsőhalál lehetett:(
Szia! Én sajnos láttam a műsort. A baba nem nem volt pici már, mert 1 év körül volt. Az ikertestvérével aludt egy szobában. Az ágyában volt kispárna, vastag takaró és tele volt plüssállattal. Az is lehet, hogy megfulladt a baba sok cumó között ami az ágyában volt. Ha belélegzi a plüssállatt szőrét, az is nagyon veszélyes lehet.
Amúgy én nem használtam egyik gyermekemnél sem légzésfigyelőt, de azért néha-néha benézek hozzájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!