Ezek szerint májusban 5. én kapjuk csak meg a családit?
Tudom korai kèrdès, de mielődt le lennèk ugatva , szólva, igen nekünk nagyon is számít mert 3 gyereket nevelünk èa rohadtul elfogy a pènz a hónap vègère , utolsó hetère!!
Mièrt nem tudják ápr 30.án utalni??
Meg hát ugye a május 1 , hogy az ember el tudjon menni valahovaa gyerekeivel!!
Kèrem szèpen aki tènykeg kötöszködni akar az ne irjon !
Köszönöm!
Ha április 30-án utalnak akkor is csak hétfőn, negyedikén kapjuk meg.
De emellett nem tudok elmenni szó nélkül. Ha megkapod május 1 előtt, akkor csaptok egy nagy majálist és utána meg megy a nyomorgás. Nem egy ilyen embert ismerek mint ti
Tajekozodni kellene, mielott hangot adsz a felhaborodasodnak!!!
Soha nem vokt meg olyan h kesobb utaltak volna, es nyugodtan mehetsz elsejen vhova!!! Ha ennyire szamit a penz minek szultel 3 gyereket? Konyorgom most kaptuk meg a csaladit, ha megis ez lenne a gond h nem utalnak hamarabb akkor sporolj elsejere h el tudjatok menni kirandulni! Kovetkezo honapban mit esztek majd? Juniusban mar idoben utalnak majd lehet csak harmadikan! Akkor mi lesz? Nem is azzal van tudod a baj h annyira szukseged van a penzre, hanem maga a hozzaallasod, h mi az h nem utalnak hamarabb h te el tudj menni kirandulni! Felhaborodva, nagykepuen irsz! Ahelyett h sporolnal ra egy keveset! Ez a borzalmas abban ahogy itt megnyilvanulsz!!! Tessek megnyugodhatsz nem kell az asztalt verni, kapsz hamarabb penzt!
Jèzus isten nagyok sok barom van , semmifèle nagy majálisról szó sem volt !!Akkor sem tudom elmenni egy fillèr nèlkül a gyerekekkel!! De ehez nekinek semmi köze!! Ès nem tartozom senkinek elszámolással azthiszem! Feltettem egy egyszerű kèrdèst az első válaszoló mièrt tudott normálisan válaszolni!?
Nem kell irni de direkt kèrtem , mièrt kell sèrtegetni az embert lehet nyígni meg ilyenek!!Hiába aki bunkó az az is marad de remèlem ezeknek az embereknek is így ilyen stìlusban válaszolnak!
ezért mondtam, hogy kár húsvét előtt utalniuk, mert elköltik azok akik ebből élnek és akkor április végén éheznek a gyerekek... mindig hónap elején jön, az, hogy most előbb jött, nem azt jelenti, hogy majd minden hónapban ahhoz képest is előbb utalnak...
szívszorító, hogy már hónap közepe előtt jön ilyen kérdés :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!