Mit javasoltok torokfájásra? 9 hónaposomnál kezdődik valai megfázás szerűség, még ott tartunk, hogy torka fáj, és nm fogad el csak tápszert és az sem megy felsírás szünetek nélkül.
Nurofen szétszedi a gyomrát, a leírt panaszokra teljesen indokolatlanul kapja. Van láza, vagy miért adod neki?
Valószínűbb, hogy jön a foga, torokfájást kétlem, hogy tudnál diagnosztizálni ennyi idős gyereknél.
Mivel valószínűleg vírus, nem igazán tudsz mit tenni, majd idővel elmúlik. Ha belázasodik, akkor viszont gyerekorvos. Ha kell valami, ő fel fogja írni. A Nurofenről állj le, főleg ne napi háromszor, mert a gyomra is fájni fog (ha még nem fáj neki).
mert leagutóbb amikor lázzal és taknyozással elvittem azt ondta Nurofenezzem, köptetőtis írt, meg hörgőtágítót is
azt mondta ha 3 nap múlva nem javul akkor antibiotikumozni kell majd
javult, kutya baja nem volt
erre 1 hétre berekedt tegnap (ezt el is felejtettem írni a érdésbe) ma meg már tuti totkfájós, mert akárhányszor jött a foga(6 van) még soha nem volt attól étvágytalanság, meg ilyen, hogy a tápszer sem megy...
a Nurofen helyett mit javasoltok?
olvastam még a Sinupretről a neten meg úgy tűnik az felnőtteknek van, érdekes újságban meg gyereknek...megfázás megelőzésére gyenge immun esetén
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!