Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Szerintetek megéri 500. 000...

Szerintetek megéri 500. 000 Ft-ért Stokke babakocsit venni?

Figyelt kérdés
2013. nov. 10. 13:41
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
86%

Kedves 17es, nagyon meg vagy keseredve es nincs jogod itelkezni. Nem, nem olyanoknak gyartjak, akik nem tudjak, mit jelent mindent megadni a gyereknek. Fogalmad nincs az eletrol. Nekunk Stokke babakocsink van, mert tetszett es kenyelmesnek tartom, es?? Mi kozod ahhoz, ki mire kolti a penzet? Bem hinnem, hogy a babakocsi ara osszefugg azzal, hogy en mennyit foglalkozom a gyermekeimmel es mit adok nekik az anyagiakon kivul. En itthon vagyok veluk egesz nap, rengeteget jatszunk es tanulunk egyutt. Sorolhatnam, mi mindent teszek meg es tartok fontosnak. Abszolut nem az anyagiakat, ez egy mellekes dolog. Nem szep dolog masok zsebeben turkalni es lenezni a masikat.

Kedves kerdezo, a mi Stokkenk nem 500 ezerbe kerult, Brendonban vettunk es epp akcio volt ra. Lehet, hogy meg tart, nezd meg, ha erdekel.

2013. nov. 10. 17:25
 22/53 anonim ***** válasza:
70%
Es meg annyit irnek a 17esnek, hogy tanuljon is valamit, mert ugy latszik valahol nagyon messze lakik a civilizaciotol, hogy az adocsalo vallalkozok tobbsege nem gazdag. A te szemedben gazdag, de ma van nekik, holnap nincs, mert elvehetik barmikor az osszelopott penzuket. A legtobb nagyon magas fizetesu ember annyi adot fizet be havonta, amennyirol nem is almodtal. Mert a magas (millios) havi fizetes utan nagyon sok adot kell fizetni. Ugyhogy nem kell szidni az embereket, ha fogalmad nincs a dolgokrol.
2013. nov. 10. 17:32
 23/53 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondom, hogy nem jó, de szerintem nem ér ennyit - barátaim gyerekeit tologattam benne, ha hétvégén együtt voltunk. Én Britax B-smart3 babkocsit vettem, más a design, de nem gondolom, hogy egy kicsit is rosszabb lenne. Szerintem menj el megnézni, olyan helyre, ahol ki tudod próbálni: tologatni, ülést levenni, összecsukni stb és dönts úgy, ahogy jónak gondolod.

A terhesség elején meglepett, hogy mekkora ipar épül a terhességre, szülésre, gyerekekre. Próbálj meg hozzászokni, hogy millió olyan dolog van, amire megpróbálnak rábeszélni, és abba az irányba nyomni, hogy csak akkor vagy jó anya, ha ezt vagy azt megveszel, levetetsz, eltárolsz stb.

2013. nov. 10. 21:34
 24/53 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a típust nem ismerem, de vedd számba, hogy mit kell, hogy tudjon a babakocsi, csak néhány tippem:

- a "lábáról" egyszerűen levehető, és isofixes gyerekülésként az autóba helyezhető? Így sok helyet spórolsz a kocsiban, és egyszerűbben tudod megoldani a baba "intermodális" szállítását, nem szakad le a kezed a hordozó alatt.

(- az autóban az isofix-aljzat később kompatibilis lesz a nagyobb gyereküléssel is?)

- Mennyi a súlya, és milyen a fogása? Kell-e lépcsőn cipelned?

- Városban fogod gyakran használni, vagy terepen? Mekkora kerekei legyenek, milyen mozgással?

- A kocsi szolgálja ki a tologatót is: állítható fogantyúk, + mekkora helyre van szükséged a ráakasztható, belerakható szatyroknak, babacuccoknak, bevásárlásnak, kabátodnak, stb.?

- Egyszerű, gyors átalakíthatóság: ugyanarra, lehetőleg kicsire összecsukható vázra milyen "feltétek" kellenek? Mélykocsi, sportkocsi, autóba is tehető isofixes gyerekülés?

- Hány gyereket szeretnél, hogy kibírjon?

- Mennyire stabil?

2013. nov. 12. 12:38
 25/53 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi ostoba embert! A kérdés az volt: SZERINTETEK MEGÉRI? Aki azt mondja, hogy nem az ítélkezik, elítél, mittomén miket mondtatok. Mindenki arra ba... el a amire akarja és mindenki döntse el maga, hogy mit ér meg meg nem. A babának aztán ganz egal, hogy 50000 ezres, 500000 ezres vagy éppen a sógoréktől megörökölt babakocsiban fexik. Valaki aranynyakláncot vesz ennyiért, valaki babakocsit. Én egyiket sem értem meg, szerencsére a gyermekem most kezdte az egyetemet, úgyhogy most nem is kell ezen törnöm a fejem, hogy mire költsem a felesleges félmilliókat. :-)
2013. nov. 12. 13:39
 26/53 zsiroka ***** válasza:
100%

Szia!Ha ez tetszik és megengedheted magadnak,vedd meg!Hallgass a szívedre basszus,fasza kis kocsi:-)

Én az első babakocsimat használtan 3000 forintért vettem:-)

de volt a terhesség közben,után amit megvettem "drága" volt a mi anyagi körülményeinkhez képest,de senki nem tudott volna lebeszélni róla.Ott porosodik a polcon azóta is.Hát ez van,de a babakocsit viszonylag sokáig használod,ha lesz még baba abszolút megéri.Jó babázást kívánok Neked!

2013. nov. 12. 22:23
 27/53 anonim válasza:
30%
Szia! Első babánkat 2 éve szültem,akkor vettünk egy P.C.-t,minden tartozékával(babahordozó,lábzsák,esővédő,pelenkázótáska,napernyő,levehtő karfa,pohártartósra cserélhető,tároló kosár meg még sorolhatnám) 25.000-ért!! Igaz kéztől,de a kocsi akkor kb fél évet volt használva egy karc sem látszott rajta. Lányom még nem volt 1 éves mikor elindult és lehetetlen volt babakocsiban tartani.Így kb 1 évig tudtuk használni. A második babánkkal jelenleg várandós vagyok,a kocsi meg van és ez is marad.Te érzed mire költöd a pénzed,vagy mennyiért veszel babakocsit,egy jóval olcsóbb,töredékért megvásárolható is teljesen kiszolgálja a kényelmet! Azt tudd,h egyszer majd ha szeretnéd eladni,örülj neki ha 50 ezer forintot fogsz kapni érte,pont azért mert sokáig nem tudod használni és egy jóval olcsóbb is tökéletes. Az pedig valóban igaz amit előttem is írtak,h a babádnak nem akkor adod meg a legjobbat,ha fél millióért veszel neki babakocsit,hisz nem abban fog élni. Gondold át.
2013. nov. 13. 13:20
 28/53 anonim ***** válasza:
41%
Én nem vennék akkor se ha tehetném. Amíg a mózest használja a gyerek még jó.. de sport rész nagyon keskeny. Nekem személy szerint nincs tapasztalatom a kocsival de ismerősömnek ilyen volt. 1 éves gyerek szűkösen fért el benne nyárom! Télen nagykabátba..bele se merek gondolni hogy összepaszírozná szegény gyereket.
2013. nov. 13. 13:29
 29/53 Pistajóska válasza:
68%
Csak ha van benne ABS,klíma és gyerek...
2013. nov. 13. 15:38
 30/53 Tamás 1234 válasza:
49%

Nyolcszáz ezer forintos árával a jelenleg kapható babakocsik között messze a legdrágábbnak számít a kézzel készített Concord Neo Carbon.

Tehát ne azt a semmit érö ötszázezrest vedd meg

2013. nov. 15. 14:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!