Kínlódunk az esti elalvással. Mikor tud elaludni?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hetes, és hetek óta szenvedés az esti elalvás. A fürdés előtt elvan, utána is, majd fürcsi után kb 1-2 órával rátör az álmosság, viszont az istennek nem tudjuk elaltani, van hogy 10-11 ig is kínlódik, mire "elájul". Ha el is alszik akkor pár perc mulva már fent is van. Már próbáltuk hamarabb fürdetni, próbáltuk később is, de akkor sem alszik el hamarabb. Most 6-7 óra között fürdetünk. Jár valaki ilyen cipőben, vagy előfordult valakivel?2008. nov. 9. 16:44
1/7 anonim válasza:
Az elején a mi kisfiunk is nagyon nehezen aludt el, amint letettük felébredt, most már 3 hete egyedül alszik el néha cumival, néha az ujjacskájával. Nekünk nagyon bevált a hason alvás, sokkal nyugodtabban alszik, nem kelti fel magát a kezeivel. (amikor olyan mintha megijedne és összerándul a keze) ti hogy alszotok? háton?
remélem tudtam segiteni
17 hetes baba anyukája
2/7 anonim válasza:
Nekünk is a hasonalvás vált be,úgy sokkal nyugodtabb, bár az én fiam a mai napig (5 hónapos) a cicimen alszik el. Hiába próbálnám lerakni,biztos hogy nem aludna el egyedül. Nem írtad azt,hogy szoptatod-e még,de ha nem, akkor is megpróbálhatnád rárakni este cicire. Az megnyugtatja és lehet hogy elalszik raj,mégha nincs is bennt tej .
3/7 anonim válasza:
Segiteni nem tudok de hogy ne érezd magad egyedül mi is ugyanebben a cipőben járunk.remélem az idő megoldja...kitartás 7 hetes kislány anyukája
4/7 anonim válasza:
Az én babóm sem akart aludni és azt tettem, hogy bebugyoláltam amikor altattam.Szeretik ha szűkebb helyen vannak mert a pocakban is alig vólt helyük a vége felé, így olyan mintha még bent lennének, finom puha melegség veszi őket körűl.
5/7 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a vcálaszokat, aranyosak vagytok. Még szopik a kis drága, de mikor álmos, nem hajlandó cicilni, csak nyüglődik, igazából nem is sír. Néha elalszik a cicin, de mikor felveszem, egyből felkel. A hason alvás nem megy, utál hason lenni, ha lerakom egyből ordít, igy nem is erőltetem. Oldalt fekve, vagy hanyatt alszik el, ami ugye nehezebb, mert felkalimpálja magát a kezével, de máshogy nem alszik el. Egyszer csak elmulik ez a nehéz elalvás.
2008. nov. 10. 17:34
6/7 anonim válasza:
Szia! Én a második válaszadó vagyok. Ha elalszik a cicin, akkor utánna még várj 20 percet,amíg mély álomba nem esik,aztán második lépésként lassan rakd fel a mellkasodra és végül a kiságyba. Ez türelem játék,de nekem sem volt más választásom. De volt olyan is,hogy beraktuk a mózeskosárba és abba hintáztattuk felváltva a férjemmel, először nézegetett,de aztán egyszer csak elaludt,a kezünk meg kikészült. :) Remélem hamar túl lesztek ezen! Kitartás!
7/7 anonim válasza:
Próbáltátok már, h hamarabb leteszitek fürdés után, nem várva 1-2 órát? Lehet h túlfáradt. Próbáljatok ki bevezetni egy kis esti rituálét, pl.: fürdés, szobában együtt mesélés, vagy éneklés vagy zenélőke felhúzása, esetleg cici aztán vállon lógás és kiságy még ha ott is maradtok mellette egy kicsit. Nekünk a pólya bevált az elején, kórházban is pólyázták, nem kalimpálta föl magát kis kezeivel, lábaival; még nem tudják irányítani a végtagok mozgását, nem tudják h hozzájuk tartoznak és megijednek tőlük :) + szeretik ha be vannak bugyolálva, biztonságot ad nekik, az anyaméh is szorosan átölelte őket. D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!