9hetes a babánk és nagyon jó idő lesz hétvégén. Szeretnénk kimenni strandra. Doki néni szerint mehetünk,de a szüleink nem javasolják. Az a baj hogy ő sokáig szopizik és igy nekem nem lenne élvezet a strandolás.Az meg nem jó hogy móka hogy én a parton vagyok Vele,mig a párom fürdik.Ennyi erővel itt a parkba is lemehetünk s akkor nem is kerülne pénzbe.(jegy+belépő+kaja) Főleg hogy vizbolond vagyok és nagyon szeretek lubickolni. Lehet menni vele szerintetek vagy még ne? Most kissebb az étvágya a nagy meleg miatt. Ha megyünk akkor sok ruhát kéne neki is vinni,meg cuccot. kocsink nincs igy nehézkes lenne bkv-val. Ha menjünk akkor meyik strandot javasoljátok ahol van árnyék és jó is a víz. Szeretnénk megismertetni a vízzel fürdésen kivül is. Egyébként 4.5kiló tehát relatív picike.
2010. jún. 30. 21:44
1/9 anonim válasza:
én nem vinném még bele a vízbe. még a félévesemet sem merem. de ahogy gondold.
2010. jún. 30. 21:54
2/9 anonim válasza:
Elmehettek szerintem,őt nem kell a vízbe vinni,elég a pléden meztelenkedik.Gondolom nem sazopizik egy folytában egy kicsit azért neked is lenne időd vizbe menni,a párod is maradhat a parton.Szerezettek be kissátrat és ott kényelmesen nyugodtan szoptathatod.
2010. jún. 30. 22:12
3/9 anonim válasza:
Álmomban nem jutna eszembe egy ekkorka gyereket strandon fürdetni. Egyáltalán jól olvasom, ezt terveznéd???? amilyen retkes némelyik stran d még én sem merek belemenni, nem hogy egy alig megszületett babát.
Vigyetek szélsátrat ott tudsz szoptatni, árnyéka is lesz, de a vizet felejtsd el. Anno mikor mi mentünk először strandolni csak felváltva tudtunk a vízbe menni, mert eszünkben sem volt a szélsátorból a napra kicibálni. Ennek ellenére alig aludt mert zavarta a hangosbemondó, a zene, a sok zaj .(((
2010. jún. 30. 22:27
4/9 anonim válasza:
Az én kicsim 14 hetes, de nem vinném strandra, igazából eszembe se jutott. Nem neki való még akkor sem, ha a vízbe nem viszitek be, csak szélsátorba van, vagy ilyesmi. A babának sem jó a strand, meg a szülőknek sem így, mert mégiscsak foglalkozni kell ott a picivel ugyanúgy mint otthon, csak felváltva tudnak menni fürdeni, ami szerintem nem túl felemelő. Szóval nem hinném, hogy igazán ki tudnátok élvezni. Mi úgy megyünk majd strandra, hogy arra az időre a nagymama fog rá vigyázni.
2010. jún. 30. 23:23
5/9 anonim válasza:
En 4.5 hosan vittem eloszor a fiam es neki nem igazan tetszett. Ahogy itt is irta valaki, zavarta a hangos bemondo, probalt szegenyem aludni mert almaos volt de ahanyszor valaki elrohant mellettunk egy-egy kisgyerek felsikitott a fiam minidg felijedt. Ennek az lett a vege, hogy a vegere mar nagyon zsimbes volt. Lehet masnak a babaja jobban birja. Azota en a parkba megyek le vele az arnyekba leteritek egy pokrocot, o jatszik en olvasok es van amikor jo nagyot alszik a friss levegon. De egy nagyon csendes park mellett lakunk, erdos resz es van egy kis patak is.
2010. júl. 1. 08:40
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én mennék is meg nem is. Majd megmutatom a páromnak a válaszokat.Mennék mert jó lenne kikapcsolodni a vízben/itthon vízóra van,nehéz itthon ázni egy jót. De az anyagi háttere miatt maradnék itthon. Sok azért a pár órára a 3-4ezer ft.. Vízbe nem gondoltam hogy bevinnénk.Habár a doki néni mpondta hogy mehetünk.
Egyébként megbeszéltük hogy majd babauszira megyünk és az jó.
Sz
2010. júl. 1. 12:39
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek létezik olyan hogy egy gyári uszodába(céges) nem lehet bevinni a babát? Ezt találtam ki mert ott ingyen mehetnénk és ott csend és nyugi van. Hogy a parton ellenne a hordozóban és mi is tudnánk uszikálni. S közelebb is van mint bármelyik uszoda.
2010. júl. 1. 12:41
8/9 anonim válasza:
Ne vidd ilyen vízbe, csakis babaúszásra alkalmas minősített medencébe!!! (nem véletlenül vannak annak is kritériumai...) Nem fogod megbocsátani magadnak, ha elkap valami fertőzést, vagy a klóros víztól kiütéses lesz...
Ráadásul szoptatás alatt az sem jó, ha Te a vízbe mész, mert a cicidről, nedves fürdőruhádról is elkaphat valamit....
2010. júl. 14. 14:54
9/9 A kérdező kommentje:
Pesten hol van ilyen babauszira minősitett medence? Ami van a közelünkben ott azt irják hogy 6kg felett kell lennie és 3hó felett...
Szopi elött mondjuk le lehet mosni a cicit. Szerinem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!