Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, miért csinálja ezt...

Anyukák, miért csinálja ezt az 5 hós babám elalvás előtt?

Figyelt kérdés

Talán van itt valaki, aki már tapasztalt ilyet.

Tegnap óta van így. Kézben elalvós az 5 hós kisfiam. Feszegeti magát a kezemben, az arcát szeretné "eldugni", összegörnyed karikába, hogy elbújjon. Már azt hittem, hogy ágyban akar elaludni, letettem, de sírt. Majd nagy nezen sikerült neki olyan pózt felvenni a kezemben, amiben ellazult és elaludt. Ma reggel ugyan ez volt. Miért lehet? Mit csináljak?

2010. jún. 29. 09:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Tedd be az ágyába a kézben tartás helyett. Ha egy kicsit sír,akkor sem lesz semmi baja. Valószínűleg nem kényelmes neki a helyzet a kezedben.
2010. jún. 29. 09:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
nekünk is csinált ilyet rendszeresen. ez azt jelenti, hogy már nem igényli az altatást, egyedül szeretne aludni, de meg kell szoknia. én azt csináltam, hogy letettem és ha sírt megsimiztem , odaadtam a cumiját, vagy behajoltam hozzá a kiságyba, míg megnyugodott. kb 3 nap volt és megszokta, azóta egyedül alszik. sokkal kényelmesebb mindkettőnknek
2010. jún. 29. 09:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem 4 hónapos a lányom,és Ő is szokta ezt csinálni.Szerintem azért van,mert már annyira fáradt,hogy nem tud magával mit kezdeni.Én beteszem a kiságyba, és lehet, hogy kicsit sír,de utána elalszik (közben simogatom,suttogok a fülébe) .Én úgy vettem észre,hogy lehet,hogy nem is Ő akarta,hogy elalvás előtt ringassam... :-)
2010. jún. 29. 09:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is ebben bízom, hogy egyedül szeretne elaludni, csak annyira tud sírni, majd próbálkozunk.
2010. jún. 29. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!