Előfordult olyan hogy a babád nem ette meg a főztödet,
csak az üvegeset?
Figyelt kérdés
Már teljesen kétségbeestem:(
Akármit csinálok semmi nem jó neki, csak nyűglődik, nem eszi meg(mondjuk valóban szörnyű íze van, íz ízesítetlenül az ételeknek, de akkor is).
Bezzeg az üvegesből megeszik fél-1 üveget simán:(
7hónapos, egy hónapja van hozzátáplálva, pedig olyan jó szívvel csinálom neki az ételeket, de így már alig látom értelmét:(
Valamit rosszul csinálok?:S
2010. jún. 21. 15:10
1/9 anonim válasza:
1 éves korig csak azt ette meg. válogatós, ennyi. ne stresszelj ezen:)
2010. jún. 21. 15:14
2/9 anonim válasza:
Oh, az enyém is finnyás volt a kosztomra, csak az üveges bébikajákat ette. Ráadásul a Nagyi által főzött kajákból dupla adagot evett. Nah, gondolhatod... Aztán változtak a viszonyok: az üveges babakaja nem kell most, csak az én főztöm.
Elmúlik, nyugi! :)
2010. jún. 21. 15:19
3/9 anonim válasza:
Hathónaposan kezdtük a kajálást,és úgy képzeld el hogy semmit,de egy kanálkával sem volt hajlandó megenni abból amit én főztem(rengeteg mindent kipróbáltam)Pedig tudok főzni : ) !Aztán pár hónap után abbahagytam a "görcsölést" és adtam neki az üvegest,próbáltam változatosan(cicizett amúgy)és egyszercsak egyéves kora előtt egy kicsivel,elkezdte enni a főztömet,és az üvegesből egy kanállal sem volt hajlandó enni!Úgyhogy nyugi,jók az üvegesek is, és időnként próbálkozz változni fog a helyzet! :) Nem csinálsz rosszul semmit! :)
2010. jún. 21. 15:22
4/9 anonim válasza:
1éves koráig nem ette meg a főztőmet.Néha már szomorú voltam,pepecseltem,majd dobhattam ki.De mindig megkóstóltattam vele.Egy éves kora után ugy csináltam,hogy az üveges volt az "alap",azt tuningoltam fel.Ha brokkolis volt például,tettem hozzá saját főzésű brokkolit.Vagy sajtot vagy tojást,joghurtot,tejfőlt,cukkinit...És így széplassan leszokott róla.
2010. jún. 21. 15:57
5/9 anonim válasza:
Csak az üvegeset, vagy még azt sem ette meg...
2010. jún. 21. 17:01
6/9 anonim válasza:
Az én fiam sem ette meg azt amit én csináltam, de az üveges bébiételt azt falta. Ez van, én nem aggódtam ezen, ha neki az jobban ízlett azt adtam neki.
2010. jún. 21. 17:11
7/9 anonim válasza:
Az én lányom ugyanez. Kétszer kipróbáltam a saját főztömet is adni neki, harmadszorra feladtam. Eszi az üvegeseket.
Ne aggódj ez miatt, fogd fel úgy, hogy időt nyersz, hogy nem kell külön főznöd neki, és addig is a babáddal foglalkozhatsz. Ha nagyobb lesz úgyis majd azt akarja enni amit a felnőttek:-)
2010. jún. 21. 22:14
8/9 anonim válasza:
Az én babám megeszi a főztömet, nem szokott válogatni, de azért előfordul, hogy nem tudom belediktálni az ételt. Mindig van itthon babakaja is, hogy legyen mihez nyúlni, ha úgy alakul, hogy nincs időm főzni neki, de nagyon ritkán kap üvegest, többnyire csak akkor, ha útközben vagyunk, de akkor, akármilyen legyen is az, megeszi, mintha a legfinomabb étel lenne, pedig némelyik nagyon rossz szerintem. Na ebből kiindulva, én már cseleztem kicsit, mert ha a lányom nem volt hajlandó megenni amit főztem, akkor szépen átraktam a főztömet egy üres bébiételes üvegbe, és akkor jóízűen megette (a nestlé-s a nyerő nálunk, mert azon van a kék maci:D). Próbáljátok ki, hátha bejön nektek is:)
2010. jún. 22. 00:03
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ:)
Az a baj hogy a bébiételt sem üvegből adom neki, hanem a "kistányérjából".
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!