Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Segithetek nektek Anyucik?

Segithetek nektek Anyucik?

Figyelt kérdés

Azért irom ezt ki,mert igy engedi jól kiirni nekek.

Szóval csak szólni szerettem volna,h ha esetleg nem tudnátok róla,h a DM-be a Pampers pelus nagy akcióban van.

Ilyen papirdobozod kiszerelésben kapható és 5799ft,mi a 4es méretet használjuk,és tegnap vettem én is a kisfiamnak,ebben 132db volt,és mivel beválltottam egy 25%os kupont hozz igy 4350ft-ért kaptam meg,ami annyit jelent,h 32,9ft/db áron vettem meg a pelust,és szerintem ritkán van ilyen,h ilyen ugymond olcsóra jön ki a darabára.

Remélem másoknak is tudtam segiteni,akik ilyen pelust használnak,h megtakaritással tudjátok megvenni!

Szép napot Nektek!

Ugy néz ki,h ma már szép idö lesz!:)

2010. jún. 17. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha nincs 25% kuponom akkor mennyi darabja?Van 15% bababónusz kuponom,azzal is beválthatom?(Azt írja,hogy 5000Ft vásárlás felett felhasználható)
2010. jún. 17. 09:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Mikortól akciós, nem tudod? Én tegnap voltam dm-ben, de nem vettem észre nagy dobozos pampers pelust! Még van egy-két doboz műanyag tárolós, de papírosat nem láttam.

Egyébként megérné nagyon! Lehet ma is benézek akkor a dm-be!

2010. jún. 17. 09:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Én a dm oldalán a 06.17-étől érvényes újságban láttam, úh. valszeg mától él.

Én nem tudok róla, hogy a 15%-os végösszegi kupon összeghez lenne kötve. Egyébként én úgy szoktam a 15%-kal, hogy ha összejön egy csomó minden, ami kellne, akkor váltom be.

Tegnap a rossmannban vettem dobozos pamperst, amire beváltottam az 500 ft-os kupont és a rossmannos 15%-os kártyám. A dm-es azt hiszem még sokáig fog tartani, úgyhogy a következőt valszeg így fogom én is megvenni.

Egyébként én azért szeretem a pamperst, mert eddig mindig olyan olcsón tudtam venni az akciókkal, mintha más, olcsóbb pelust vennék akció nélkül. És nálunk bevált.

Köszi egyébként a felhívást!

2010. jún. 17. 09:41
 4/14 anonim ***** válasza:
A neten van kinyomtatható kupon is a pampers oldalán, mi így vettünk pelust 800 ft-tal olcsóbban!
2010. jún. 17. 09:47
 5/14 A kérdező kommentje:

Tegnaptól indult az akció,ha jól emlékszem!

Els9nek!

Ha 15%os kupont használsz csak fel,akkor 4929ft a pelus,és ha ti is 4es méretet használtok akkor 37,3ra jön ki darabja.

De majd a pénztárnál kérdezz rá,mielött megveszed,h ha van 15%os kuponod akkor azzal együtt beválthatnál-e még egy 25%osat is,mert én csináltam már igy is,nekem engedték legalábbis.

És ha engedik akkor meg még jobban jársz,mert ha 4es méretet veszel akkor,26,3ft-ra jönne ki a darbára, a pelus meg összesen 3480ft lenne.

Szerintem kérdezz rá,h egyszerre azt a két kupont megengedik-e,mert nekem megengedték,igaz az február vagy márciusba volt,de azt mondták nekem akkor,h ha van végösszegi 10-15%os kuponom akkor ahhoz beválltható a 25%,csak az ilyenekhez nem,mint 300-400ft kedvezményes pelenka kupon.

Remélem segitettem nektek! :)

2010. jún. 17. 09:47
 6/14 A kérdező kommentje:
Megnéztem a neten tényleg mától irják,de én mégis tegnap már akciósan vettem meg! :)
2010. jún. 17. 09:49
 7/14 anonim ***** válasza:

sziasztok!

bocsi az off-ért, de ugyan ilyen kiszerelésű pelus szokott lenni az auchanba is akciósan. vagy most tart még az akció ott is, vagy már vége. Én ott vettem két dobozzal, megéri elrakni.

Amúgy a kupon jó ötlet, köszönjük az információt

2010. jún. 17. 10:06
 8/14 anonim ***** válasza:
Mi ez a 25%-os kupon???????Nekem nincs ilyenem!Legelső vagyok.
2010. jún. 17. 10:06
 9/14 anonim ***** válasza:
aki kérdezi milyen a 25%os kupon: gyűjtöd a pontokat kártyára, utána kiváltasz egy 50 pontos kuponfüzetet és ebben vagy egy olyan kupon, hogy 25% kedvezményt ad egy bármilyen termékre!! de ez csak az 50 pontosban van.
2010. jún. 17. 10:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Mikor tudom kiváltani az 50 pontos kuponfüzetet,hogy ha van rajta 50 pontom?
2010. jún. 17. 10:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!