Segithetek nektek Anyucik?
Azért irom ezt ki,mert igy engedi jól kiirni nekek.
Szóval csak szólni szerettem volna,h ha esetleg nem tudnátok róla,h a DM-be a Pampers pelus nagy akcióban van.
Ilyen papirdobozod kiszerelésben kapható és 5799ft,mi a 4es méretet használjuk,és tegnap vettem én is a kisfiamnak,ebben 132db volt,és mivel beválltottam egy 25%os kupont hozz igy 4350ft-ért kaptam meg,ami annyit jelent,h 32,9ft/db áron vettem meg a pelust,és szerintem ritkán van ilyen,h ilyen ugymond olcsóra jön ki a darabára.
Remélem másoknak is tudtam segiteni,akik ilyen pelust használnak,h megtakaritással tudjátok megvenni!
Szép napot Nektek!
Ugy néz ki,h ma már szép idö lesz!:)

Mikortól akciós, nem tudod? Én tegnap voltam dm-ben, de nem vettem észre nagy dobozos pampers pelust! Még van egy-két doboz műanyag tárolós, de papírosat nem láttam.
Egyébként megérné nagyon! Lehet ma is benézek akkor a dm-be!

Én a dm oldalán a 06.17-étől érvényes újságban láttam, úh. valszeg mától él.
Én nem tudok róla, hogy a 15%-os végösszegi kupon összeghez lenne kötve. Egyébként én úgy szoktam a 15%-kal, hogy ha összejön egy csomó minden, ami kellne, akkor váltom be.
Tegnap a rossmannban vettem dobozos pamperst, amire beváltottam az 500 ft-os kupont és a rossmannos 15%-os kártyám. A dm-es azt hiszem még sokáig fog tartani, úgyhogy a következőt valszeg így fogom én is megvenni.
Egyébként én azért szeretem a pamperst, mert eddig mindig olyan olcsón tudtam venni az akciókkal, mintha más, olcsóbb pelust vennék akció nélkül. És nálunk bevált.
Köszi egyébként a felhívást!

Tegnaptól indult az akció,ha jól emlékszem!
Els9nek!
Ha 15%os kupont használsz csak fel,akkor 4929ft a pelus,és ha ti is 4es méretet használtok akkor 37,3ra jön ki darabja.
De majd a pénztárnál kérdezz rá,mielött megveszed,h ha van 15%os kuponod akkor azzal együtt beválthatnál-e még egy 25%osat is,mert én csináltam már igy is,nekem engedték legalábbis.
És ha engedik akkor meg még jobban jársz,mert ha 4es méretet veszel akkor,26,3ft-ra jönne ki a darbára, a pelus meg összesen 3480ft lenne.
Szerintem kérdezz rá,h egyszerre azt a két kupont megengedik-e,mert nekem megengedték,igaz az február vagy márciusba volt,de azt mondták nekem akkor,h ha van végösszegi 10-15%os kuponom akkor ahhoz beválltható a 25%,csak az ilyenekhez nem,mint 300-400ft kedvezményes pelenka kupon.
Remélem segitettem nektek! :)

sziasztok!
bocsi az off-ért, de ugyan ilyen kiszerelésű pelus szokott lenni az auchanba is akciósan. vagy most tart még az akció ott is, vagy már vége. Én ott vettem két dobozzal, megéri elrakni.
Amúgy a kupon jó ötlet, köszönjük az információt

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!