Miben altatod éjjel babád ebben a hőségben? Hány hónapos?
Figyelt kérdés
2010. jún. 10. 22:04
1/18 anonim válasza:
3 hónapos rövid ujjú body és zokni van rajta, jelenleg egy ruhapelenkával van betakarva. 28 fok van a szobájában.
2/18 anonim válasza:
4 hós rövid ujjú body, zokni és pelussal takartam be. Nálunk 26 fok körül van, de én melegebbnek érzem, remélem ő is.
3/18 anonim válasza:
8 hónapos, 24 fok van a szobájában, ma egy rövid ujjú body és egy ujjatlan vékony hálózsák van rajta. De egyre megy feljebb a hőmérséklet, úgyhogy egyre kevesebb dolgot fogok ráadni.
4/18 anonim válasza:
21 fokos szobában (vályogház) body nélkül, rugiban van, egy könnyű takarót terítettem rá a hónaljáig. 2,5 hónapos.
5/18 anonim válasza:
ÍNapozóba meg egy kiszokniban. 10,5 hónapos
6/18 anonim válasza:
Rövidujjú body vékony takaróval (amit mindig lerúg magáról, a zoknit sem viseli el) 26 fok, panel - 20 hós kislányom van
7/18 anonim válasza:
18 hónapos. Egy rövid ujjú body van rajta. Próbáltam takarni, de nagyon leizzadt. 24-25 fok van nála.
8/18 anonim válasza:
10hós egy rövidujjú body. Rohadt meleg van épp előbb sírt:( szakad róla a víz így is..
9/18 anonim válasza:
5 hónapos, rövidujjú body, vékony ujjatlan hálózsák. Itt 28-30 fok van.
10/18 anonim válasza:
1 éves a picúr, 24 fok. Hosszú ujjú vékony body, ujjatlan hálózsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!