A 6 hónapos babámra nem mertem rövödujjut adni, hosszu ujju vastagabb rugdalózót, egy kardigánt is adtam rá meg zoknit. Sütött a nap ő rá is és nagyon sirt le is izzadt, de féltettem, hogy fázni fog. Szerintetek azért sirt mert melege volt?
Mikor levettem róla a kardigánt megkönnyebült, és mikor leöltöztettem itthon jol érezte magát rugdalózott össze vissza :)
Te idióta... először húzz fel te overált 30 fokban, nehogy fázz!
2010. jún. 6. 14:15
2/17 anonim válasza:
Biztos, hogy azért sírt. szerintem elég lett volna Véknyabb hosszúújjas body, véknyabb kardigán, vagy kicsit vastagabb body+mellényke. Ha beizzad akkor sokkal könnyebben megfázik. Eggyel több réteg legyen rajta mint rajtad és figyelgesd a hátát mennyire meleg nem izzad-e.
2010. jún. 6. 14:17
3/17 anonim válasza:
Igen. A nagyobbik lányom nagyon jó baba volt, csak szopizáshoz nyöszörgött fel kora reggel, gyakorlatilag a kezdetektől átaludta az éjszakát. Márciusi születésű, és egyetlen egy éjszakát virrasztottunk át, 3-4 hónapos korában. Iszonyatos meleg volt egész nap, és éjszakára sem hűlt le a levegő. Hiába volt minden ablak, sőt ajtó nyitva, nem volt még szellő sem, a pici csatakosra izzadva végigsírta az éjszakát. A kis kezeit törölgettem hideg vizes törülközővel, de így is nagyon melege volt, pedig csak a pelus volt rajta.
Most, ez a hirtelen nagy meleg még rosszabb. Érzékenyek nagyon az időváltozásra is.
2010. jún. 6. 14:19
4/17 anonim válasza:
Elsőnek, hogy lehetsz ilyen bunkó???? Szerintem elős babás anyuka szeretne segítséget kérni!!!! Te egyből profi voltál???? Én néha még most se tudom mibe vigyem ki 1,5 éves kislányomat olyan változékony az idő!!!!
2010. jún. 6. 14:19
5/17 anonim válasza:
Ehhez első babás anyukának sem kell sok logika szerintem, ha izzad a baba, nyilván melege van!!! Sőt hőgutát is kaphat!
2010. jún. 6. 14:20
6/17 anonim válasza:
Attól is leizzadhatot, hogy nagyon sírt!!! Ezzel be is fejeztem!!!!
2010. jún. 6. 14:21
7/17 anonim válasza:
Az én kisfiam a mai napon már attól is izzadt, hogy rövidujjú póló+ rövidnadrág.
Nem kellene ennyire túllaggódni a babával, mert valóban ezért lesznek betegek.
Első babás anyuka vagyok én is.
2010. jún. 6. 14:23
8/17 anonim válasza:
Nyilván nem attól izzadt le, ha a kardigán levétele után megnyugodott, ráadásul sütött rá a nap. Hát én az első babánál is jobban odafigyeltem rá. Meg milyen kérdés már, hogy a babáknak is lehet melegük? Miért? Ők nem emberek, vagy mi? Sokkal érzékenyebbek ráadásul. Jó, de mindegy, hagyjuk, nem neked szólt a válaszom.
2010. jún. 6. 14:23
9/17 anonim válasza:
Még valami! Akkor legközelebb kicsit kultúráltabban fejtsd ki a gondolataidat!
2010. jún. 6. 14:25
10/17 anonim válasza:
Nehezen fogom vissza magam, ha valaki hülyeségből veszélyezteti a babáját. Mint írtam, ilyen esetben akár hőgutát is kaphat, ami nem játék.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!