Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek supy és a...

Mi a véleményetek supy és a falcon cipőkről?

Figyelt kérdés
Kislányom most kezd el totyogni. Milyen cipőt ajánlanátok?
2010. jún. 3. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem a supyt ajánlotta a dévényesünk, mert kicsit bedől a kislányom bokája.
2010. jún. 3. 12:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Falconba nem ment bele a lába.

Nekünk Siesta van.

2010. jún. 3. 12:21
 3/8 anonim ***** válasza:
ha nincs kifejezetten bajaa baba lábának, akkor én nem favorizálom őket.
2010. jún. 3. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:
nekünk a salus és a supy is nagyon bejött, de legjobban a pediped. a liliputis puhatalpúakat is szerettük, de azok beáznak. A dévényes a siesta-t nem javasolta, szerinte a salus és a supy a legegészségesebb.
2010. jún. 3. 13:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Én egy lábas doktorhoz járok, nekem ő hozta 'helyre' a talpamat. Azt mondta sima , tehát lúdtalpbetét nélküli cipőt vegyünk a fiúnknak,sarokvarrásosat ami tarja a lábát. Persze ilyen nem nagyon gyártanak. De minél többet legyen mezítláb, hogy saját maga alakítsa ki a talpizomzatát. Anno az őseink sem hordtak csodacipőket, mégis egészségesebbek voltak. A supy cipőről azt mondta, az tulajdonképpen egy 'gyógyászati segédeszköz' amit csak akkor kell használni ha baj van. Ha előtte is használjuk akkor olyan mintha gyógyszert szednénk ha nem vagyunk beteget, majd utána leszünk. :-). Üzlet a világ. A dévényes tornászunkat is meggyőzte, azóta már ő is osztja sokban a nézetét.
2010. jún. 3. 14:06
 6/8 anonim ***** válasza:
falcon nagyon bejött amikor kinőtte a 19-est olyanból vettük a 20-ast is 14 hós
2010. jún. 3. 15:40
 7/8 anonim ***** válasza:
ja utolsó vagyok supy a supinációs?nekünk nagyon nem volt jó
2010. jún. 3. 15:41
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeket, tanácsokat.
2010. jún. 4. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!