Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem volt ma nyűgösebb a babád...

Nem volt ma nyűgösebb a babád az átlagostól?

Figyelt kérdés

Annyira elfáradtam ma. Nem tudott elaludni 2-szer sem, sétáltunk és sétáltunk a szobában, ha leültem sírt, nem tudott elaludni, én meg már lejártam a lábam. Ennyit máskor egy héten szokott sírni, mint ma. Engem annyira leszív, ha sír.

4 hós

2010. máj. 31. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Valószínüleg Ő is frontérzékeny, mint az én manócskám. Mi 2-án leszünk öt hónaposak. Most is nyüszörög. ...Nem már itt van a kezemben :))Engem is le szokott fárasztani ilyenkor. de majd csak lesz jó idő
2010. máj. 31. 22:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fiam (6 hónapos) tegnap csinálta ugyanezt, teljesen kikészültem. Ma már szerencsére nem volt gond.
2010. máj. 31. 22:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

19 hónapos a lányom,kikészültem ma!

Soha ilyen nyávogós és akaratos nem volt még!Eddig tök jó volt mondtam,hogy nem és akkor ez így vol,de ma ááááááááá... Merem remélni,hogy csak a front miatt és nem marad ez így sokáig!

2010. máj. 31. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
4 éves a lányom, 2 éves a fiam, én 32 hetes vagyok ;), s mindnyájan hisztisek, nyűgösek voltunk. Nekem most is majd széttmegy a fejem, pedig nem vagyok egy fejfájós. Szerintem már mindenkinek elege van ebből az időből! Most is szakad :(
2010. máj. 31. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
igen, nyüzsi volt nagyon. Alig bírt elaludni, igaz, akkor aludt rendesen. Ő is 4 hós
2010. máj. 31. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj... mind a kettő.
2010. máj. 31. 22:39
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Hmm akkor úgy látszik a levegőben volt vmi, vagy front, mert az én 2 hónapos kisfiam is ordított egész nap, alig aludt egy kicsit délután.Semmi nem volt neki jó, egy idő után az sem, hogy a kezembe van.
2010. máj. 31. 22:44
 8/10 anonim válasza:
100%

Mintha csak én írtam volna az előzőeket :-) ...

9 hónapos a kislányom és nagyon sokat sírt ma, pedig nem jellemző ez rá. Sehogy nem volt jó, kb. ötször többször álltam neki szoptatni, mint átlagban szoktam, hátha cicin megnyugszik, de úgy sem volt jó. Csak sírt és kb. 20 percet aludt kétszer napközben. Remélem, ha ez front volt, levonul hamar .......

2010. máj. 31. 22:49
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt a kérdést akár én is írhattam volna:)

Kisfiam 12 hónapos, ma egész nap nagyon nyügi volt, semmi sem volt jó neki, állandóan rajtam csüngött, minden apróságért hisztizett ( pedgi nem szokása ), szóval mintha kicserélték volna. Hab a tortán, hogy este 9-kor már mindig aludni szokott, most meg fél 10-kor is még sétáltam vele a szobában, mert egyszerűen nem bírt elaludni, nagy nehézségek árán sikerült elaltatnom.

2010. máj. 31. 23:22
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Latom nem csak az en babocam nyugos :)

Igen nagyon nyugos de mar napok ota. En is ki vagyok teljesen. Faradt vagyok es lelkileg is nehez mert latom hogy ugy szenved en meg nem tudok segiteni rajta :(((

Nagyon hasfajos. (7 hetes)

2010. jún. 1. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!