Nem volt ma nyűgösebb a babád az átlagostól?
Annyira elfáradtam ma. Nem tudott elaludni 2-szer sem, sétáltunk és sétáltunk a szobában, ha leültem sírt, nem tudott elaludni, én meg már lejártam a lábam. Ennyit máskor egy héten szokott sírni, mint ma. Engem annyira leszív, ha sír.
4 hós
19 hónapos a lányom,kikészültem ma!
Soha ilyen nyávogós és akaratos nem volt még!Eddig tök jó volt mondtam,hogy nem és akkor ez így vol,de ma ááááááááá... Merem remélni,hogy csak a front miatt és nem marad ez így sokáig!
Mintha csak én írtam volna az előzőeket :-) ...
9 hónapos a kislányom és nagyon sokat sírt ma, pedig nem jellemző ez rá. Sehogy nem volt jó, kb. ötször többször álltam neki szoptatni, mint átlagban szoktam, hátha cicin megnyugszik, de úgy sem volt jó. Csak sírt és kb. 20 percet aludt kétszer napközben. Remélem, ha ez front volt, levonul hamar .......
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna:)
Kisfiam 12 hónapos, ma egész nap nagyon nyügi volt, semmi sem volt jó neki, állandóan rajtam csüngött, minden apróságért hisztizett ( pedgi nem szokása ), szóval mintha kicserélték volna. Hab a tortán, hogy este 9-kor már mindig aludni szokott, most meg fél 10-kor is még sétáltam vele a szobában, mert egyszerűen nem bírt elaludni, nagy nehézségek árán sikerült elaltatnom.
Latom nem csak az en babocam nyugos :)
Igen nagyon nyugos de mar napok ota. En is ki vagyok teljesen. Faradt vagyok es lelkileg is nehez mert latom hogy ugy szenved en meg nem tudok segiteni rajta :(((
Nagyon hasfajos. (7 hetes)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!