NAGYON NAGYON NAGY segítségre ötletre lenne segítségem. Mit csináljak?
Az én lányomnak is vannak nemevős korszakai. Én nem csinálok belőle nagy ügyet, néha megkínálom, eszik eszik, nem eszik nem eszik. Nem a szemem előtt fog éhen halni.
Próbálgasd, de semmiképpen ne erőltesd, mert rosszabbul jársz, teljesen elveheted a kedvét!
Ha nem kell neki a főzelék akár 1 hónapig se, akkor sincs semmi. Adj neki szendvicset, vagy gyümölcsöt, vagy joghurtot, vagy bármit, amit elfogad. Mindegy hogy mit, a lényeg, hogy egyen egy keveset.
És ha fél 1-kor még nem éhes, az se baj, próbáld meg 1 vagy 2 óra múlva megint.
Ne aggódj, nem lesz semmi baja, ha pár hétig keveset eszik. Amíg a tápszert megissza, addig nincs gond, abban van egy csomó vitamin.
Én nem szoktam nagy ügyet csinálni a nemevésekből, próbálj te is "ellazulni".
Az enyém 14-én lesz 1 éves :), ő sem eszik rendesen 2-3 napja. Már lassan egy hónapja kínlódunk az 5. fogával. Most már fújkálja a nyálát, nagyon puha az ínye, meg púpos is, remélem, napok kérdése. Tápszer, tea nálunk is beválik, meg amit még nagyon szeret. De egymás után dobálom ki a neki elkészített kajákat, persze amit tudok, lefagyasztok...
Nyugi, nem kell erőltetni az evést! Tudja ő, hogy mikor kell enni!
Szia nálunk ugyanez a helyzet most! :(
Gőzöm nincs mit csináljak vele pont én is kitettem a kérdést amikor valaki belinkelte ezt. Mai ebédet is végig hisztizte, semmit nem evett. :( Utána is nyavajgott a kezem rágta volna, nem látom hogy foga jönne. 7 foga van.
Itt az én kérdésem:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!