Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csináltál már anyatejből...

Csináltál már anyatejből tejbegrízt? Hogyan? 8 hósnak lehet?

Figyelt kérdés
2010. máj. 10. 18:29
 1/7 A kérdező kommentje:

Fagyasztott anyatejből akkor úgy, hogy langyosra melegítve hozzákeverem?

Mik az arányok kb? A főtt gríz be fogja inni a langyos anyatejet? Kevergetni kell a tűz mellett vagy hogyan?

Nagyon köszi, bocsi a bénaságért, csak nem tudom elképzelni hirtelen, hogy ha már a vizet beszívta a gríz, hogyan issza be a tejet is :).

2010. máj. 12. 09:51
 2/7 anonim ***** válasza:
66%

Én meg arra lennék kiváncsi,hogy tápszerből lehet-e,mert nekem kezd elmenni a tejem,mert nem hajlandó a babám cicizni,csak éjjel,meg max reggel,de inkább kanalazni szeret már...

Szóval ha valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban,azt megkköszönöm!

2010. máj. 12. 09:55
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Bocs az OFF-ért.

Tápszerből így kell csinálni:

150ml vízbe teszek 2 lapos fakanálnyi búzadarát, amikor a víz széle elkezd forrni.

Amikor a dara puha, lekapcsolom. Teszek bele 4 lapos teáskanál cukrot. Ha langyosra lehűlt, elkavarom 2 tápszeres kanál tápszerrel.

Lehet fahéjat rakni a tetejére.

2010. máj. 12. 10:31
 4/7 anonim ***** válasza:
49%

8 hónaposan, orvos javaslatára már adtam neki rendes tejből készítve, pici higítással.

Régen nem volt ám tápszer!!! Mégis mindenki élt és virult.

2010. máj. 12. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Régen nem is tudtak ennyi mindent arról,hogy mi az amire még éretlen a baba bélrendszere, és nem is volt ennyi allergiás.
2010. máj. 12. 13:08
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönettel várnék további VÁLASZOKAT.
2010. máj. 12. 14:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csináltam, ugyanúgy, mint tehéntejből. De elég sok kell hozzá, úgyhogy nem sokáig ment. Fél éves gyereknél már nem volt annyi felesleg, a mélyhűtőből meg hamar kifogyott. Kb. 4 dl-t használtam el egy adagra.
2010. máj. 12. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!