Aki nem viszi játszótérre 1-2 éves gyerekét, miért nem?
Van ilyen a környékünkön, nem értem... A többi anyukával figyeltük hogy sosem jön le a játszóra. Szegény kisgyerek :(
Hogy lehet ilyen?
Barátnőm sem vitte és kibeszélték, de senki nem tudta mi miatt nem viszi!
A lány 1 éves volt, a fia 3 éves és akkor még a tesója 3 éves lányára is ő vigyázott évekig.
Akkor nem tudta levinni őket. 3 kisgyerekkel nem egyszerű, főleg ha mindhárom 3 év alatti
Én sem viszem, illetve a házunk melletti játszótérre biztos nem. Pont ezért, amit írtál : én nem tudnék ilyenekről beszélgetni a többi anyukával, az a típus vagyok, aki rosszul van a pletykától meg mások figyelgetésétől. Ezt nem bántásból írom, tényleg így van. Ettől függetlenül viszem a gyermekem közösségbe, ilyen - olyan programokra és vannak kisgyerekes ismerőseink is. Meg van távolabbi és szebb játszótér is.
Én ezért nem viszem és nem hiszem, hogy emiatt "szegény" lenne a gyerekem :DDDDD
A nagyobbik fiammal nagy játszóteresek voltunk. Nemvolt messze, gyönyörű új volt. Aztán jöttek a gondok. Eleinte csak a bokrokban végezték a kisebb nagyobb dolgukat a csövesek, majd már a játszótéri homokozóban lévő kis házba is. Undorító volt. Aztán szépen lassan a drogosok is odaszoktak és az injekciós tűk látványa nem éppen szívmelengető. Na m éppen ezért nem járunk.
Szerencsére nem messze nyílt egy játszó hely, nem épen játszótér, de a gyerekeimnek megfelelő. Na ide szívesen elmegyünk.
Mi mondjuk családi házban lakunk, ezért nem viszem le a gyereket külön a játszóra, mivel van szép nagy kertünk sok játékkal, persze ha lakásban laknánk biztos hogy mennénk.
Amúgy ha valamerre járunk és látok egy játszóteret akkor tuti megállunk és megnézzük.
Szóval nem tartozik a napi programjaink közé a játszótérre járás.
Sziasztok!
"játszótéri tanács" ez nagyon tetszett.
Miért kell kinézni ha egy anyuka nem bandázik?
Én sem járok a saját játszóterünkre,mert ilyen összeverbuválódott anyukák vannak,akik vizslatják a többi kismamát.Ha rájuk köszönök akkor csak bambulnak és vissza már nem tudnak köszönni.Járunk játszótérre,más kismamákkal együtt csak nem oda.Pont emiatt a pletykálás miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!