Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, ha a lányom csak...

Mit tegyek, ha a lányom csak teával alszik vissza éjjel és egyre több kell neki?

Figyelt kérdés
9 hónapos. Más is van így? Nappal is sokat iszik, de az éjjel elfogy fél liter is már..............:(
2010. ápr. 24. 21:39
 1/8 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, pedig már 17 hónapos. Ma hajnali 4-kor teljesen átázott mindene, matrac, pizsama, body, paplan.. át kellett öltöztetnem..

Ha picit teszek az üvegbe, elfogy, ordít. Ha nem adok neki, ordít. Tudom, gáz, és én rontottam el valahol, de egyszerűen nem bírom elviselni éjjel, ha sír.. máshogy meg nem tudom visszaaltatni.

2010. ápr. 24. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Ne adj neki. 4 nap hiszti, és leszokik. Nálunk ez bevált. Azóta nem kér inni éjjel.
2010. ápr. 24. 21:45
 3/8 anonim ***** válasza:
2. jó neked. 4 nap hiszti??? Én 4 perc hisztit sem bírok elviselni.. :(
2010. ápr. 24. 21:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom....en nem vagyok se tapasztalt anyuka sem szuper okos a babak teren, de valoszinuleg azert iszik ennyit, mert szomjas.

Ha nappal is sokat iszik akkor ertheto, hogy ejjel is.

Mindenkinek mas a folyadek igenye.

Valaki ugy eroszakol magaba 1 liter vizet naponta en meg 6-7 litert is megiszok.

A lanyom is egy kiskacs mindig iszik.Igaz csak forralt vizet, igy nem lehet azt mondani, hogy az ize miatt issza.

Probald meg szerintem, hogy sima forralt vizet adsz neki.

Talan kesobb szomjazna meg.

De ez is csak egy otlet. :)

2010. ápr. 24. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:
72%

Nem a folyadékigény, egy rossz szokás. Sajna nálunk is ez megy. 2 éves, úgy szoktattam le a ciciről, hogy cumisüveget adtam helyette. Akkor jó ötletnek tűnt, de most utólag... Van, hogy 2 cumisüveg vizet is megiszik, mert nem tud elaludni. Egyértelműen nyugtatónak használja. Most is ordít, mert már nem adtam neki többet, minden reggel ő is át van ázva. Nem tudom, hogy lesz ágytiszta, előbb-utóbb kénytelen leszek tőle végleg elvenni. Bár nálunk csak víz, legalább attól nem megy a foga tönkre.

Szerintem erre nincs más módszer, csak az, hogy egy-két éjszaka hagyod hisztizni. De én még halogatom, mert újszülöttem is van, elég az, hogy miatta nem alszom éjjel.

2010. ápr. 24. 22:34
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Húhh. nem is tudom mi lenne, ha lenne itthon még egy baba.. :)) Valószínűleg kiugranék az ablakon :)))

Amúgy sajna igen, nálunk is eljön az az idő, mikor kipróbáljuk ezt a 4 napos ordítást.. :( Ha a férjem legközelebb céges kiküldetésbe megy, nekifogok. Talán úgy könnyebb lesz, mert sokszor miatta igyekszem, hogy tudjon aludni (Korán kel, sokat vezet).

2010. ápr. 24. 22:36
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Akkor nem vagyunk egyedül........

Én is azon aggódok, hogy a pelus is kifolyik, át kell csomagolnom és akkor meg kimegy az álom a szeméből.

Amúgy mi is a szopit váltottuk cumisüvegre.

Szerintem is rossz szokás csak, nem hiszem, hogy szomjas lenne.

Tegnap ordított mert nem kapott este teát (210 tápszer után), megpróbáltam meddig csinálja és én meddig bírom, hát egy őrület lett belőle, a végén már én is zokogtam és ő meg magán kívül volt......... Fel is adtam egy időre............. de tudom, hogy egyszer végig kell csinálnom............

Kitartást nektek!

2010. ápr. 25. 19:38
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy a víz persze nem jó neki, de a teát a lehető leglightosabbra próbálom készíteni, amit még megiszik, de nem túl édes.
2010. ápr. 25. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!