Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy csinaljak ezt a csajok?...

Hogy csinaljak ezt a csajok? En vagyok ilyen benga?

Figyelt kérdés

Csomo ismeros csaj, mindig talpigsminkben szolibarnan, minden heten uj hajjal, 2 hetente uj mukorommel megy minden nap kavezni a baratnoikkel.

Viszik a gyerekeket es orakig beszelgetnek.Aztan rohannak, mert csomo a dolguk, mert meg shoppingolniuk kell par uj cuccot.....

NEM ERTEM HOGY VAN IDEJUK, ENERGIAJUK ERRE!!!

Nem lustalokdom, mert reggel 8 kor kelek es hajnali 1 es 2 kozott fekszem le.

Napkozben a lanyommal jatszom (mar amennyit egy 2 honapos babaval jatszani lehet), amikor alszik vasalok, mosok fozok takaritok stb.

Minden nap elmegyunk setalni, de nekem nincs idom fodraszhoz es mukormoshoz jarni.

Segitenetek, hogy hogy osszam be az idomet, hogy konnyebb legyen??

Nem jarnek el mukormoshoz stb....csak jo lenne neha leoihenni es nem ejszak leulni a fep ele 1 orara.

2010. ápr. 16. 23:54
1 2 3
 1/24 anonim válasza:
79%
Tippet nem tudok adni, de abban biztos lehetsz hogy ők ezt a részét minden egyes napnak kihagyják: "vasalok,mosok,főzök takarítok".
2010. ápr. 17. 00:44
 2/24 A kérdező kommentje:

Nem ugy neznek ki mint akik koszban elnek.

Takaritonojuk lehet vagy anyukajuk segit nekik??

2010. ápr. 17. 00:56
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Amikor 2 hónapos volt a babám én is így éreztem magam. Később javult a szitu (most már 4,5 hónapos)

Még nincs időm kozmetikushoz, pedikűröshöz elmenni, de már tudok pihenni is néha napközben. Ami többet ér számomra, mint, hogy trendi hajam legyen.... :) De már tervezem, hogy kicsit felturbózom a külsőmet is. :)

Jó babázást!

2010. ápr. 17. 01:30
 4/24 A kérdező kommentje:

Koszonom a biztatast :)

Nem erzem magam rosszul a boromben egyebkent, csak nem ertem, hogy van mindenre idejuk :)

Nem vagyok elhanyagolva igazabol csak jol esne a kenyeztetes.

Rendben tartom magam teljesen.Talan nekem meg kicsit konnyebb is ez a resze, mert kozmetikus es sminkes vagyok.

A hajamat meg egyszeruen csak ki kell vasalonom.

Nektek is jo babazast :)

2010. ápr. 17. 01:37
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanebben a cipőben járok, én is úgy érzem, hogy valamit nagyon nem jól csinálok. MIóta a fogzás is közbeszólt, és a kisfiam szinte egész nap ébren van és nyűgös, alig haladok a házimunkával, estére meg olyan fáradt vagyok, hogy film közben elalszom...

Ha valakinek jól működő :) napi rutinja van, én is szívesen várom a tippjeit.

k.

2010. ápr. 17. 06:58
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
amikor ioyen kicsi volt a babám, még az is luxus volt, ha minden nap tudtam fürdeni!!! Ez hülyeség! ahogy nagyobb lesz a baba, egyre könnyebb lesz, de nem könnyű beosztani az időt, pláne ha nincs segítség.
2010. ápr. 17. 07:17
 7/24 anonim ***** válasza:
66%
Nekem van egy ismerősöm aki ugyanolyan mint a fennt emlitett csajok.Az anyukája náluk lakik,nyugdijas mindent megcsinál amit kell.A csajnak tényleg csak annyi a dolga,hogy sétálgasson a gyerekkel,fodrász,kozmetikus... A múltkor engem is megszólt,hogy miért nem megyek már el a fodrászhoz.Én meg elmagyaráztam neki,hogy azért mert reggeltől estigmegyedül vagyok a gyerekkel,nincs segitségem.Mit ne mondjak,még ő sértődött meg.
2010. ápr. 17. 08:00
 8/24 anonim ***** válasza:
77%

Szia!

A fiam 7 hónapos, két hónapos kora óta viszem kozmetikushoz magammal.Addig a fél óráig elvan a hordozóban(szemöldökszedés, szempillafestés, hónaljgyanta).Havonta egyszer megyek.Fodrászhoz is megyek havonta, addig Anyukám vigyáz rá, a fodrásztól 200 méterre laknak.Később könnyebb lesz, ha már lesz kiszámítható napirendetek.Én szülés után két héttel már ugyanúgy csináltam mindent, mint előtte.Kétnaponta főzök, hetente takarítok(kivéve a wc, azt sűrűbben).Jobban befogtam a férjemet, este ő mosogat.A fiunkat a férjem fürdeti egy hónapos kora óta, én addig netezek.Sajnos csak vasárnap van itthon, úgyhogy többet nem tud segíteni, de már az is jó, hogy este nem kell mosogatni.Ha elmennél fodrászhoz, eleinte vidd magaddal egy barátnődet, aki fel tudja venni, ha sír, vagy tud vele foglalkozni, amíg kész leszel, aztán ha nagyobb lesz, már nem lesz rá szükség.

2010. ápr. 17. 08:07
 9/24 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem aki naponta elvégzi rendesen a háztartást, foglalkozik a babájával, plusz nincs segítsége, az nem tudja megcsinálni.

Csak akkor tudnék elmenni fodrászhoz rendszeresen, ha valakire rábízhatnám a babámat.Kozmetikus kizárt, mert az enyém annyira alapos, hogy egy arckelezés 4 órát is eltart nála.

Nálnuk is vannak olyan anyukák, akik mindig sminkelve, belőtt séróval, műkörömmel sétáltatják a gyereküket.Nekem ők pont egy hónapja vallották be, hogy nem főznek, nem mosnak, nem takarítanak.Anyós megy, és csinálja.

2010. ápr. 17. 10:40
 10/24 A kérdező kommentje:

Mi 2.5 ora repulo utra lakunk a legkozelebbi rokonoktol, igy nem tudom pl anyukamra bizni a lanyomat.

Igazabol nem az hianyzik, hogy hetente fodraszhoz jarjak stb...csak nem ertettem, hogy csainaljak:)

Koszonom a valaszt!!

En minden nap takaritok ami abbol all, hogy felmosok/sepregetek (nem hasznalok porszivot ,mert meg tul kicsi a lanyom es mindenhol laminalt parketta vagy jarolap van a lakasban)

mosogatotok vasalok mosok EN MINDEN NAP FOZOK!!!2 hetente ablakot mosok, heti 1-2 alkalommal porttorlok.

A szortelenitest szemoldokszedest/festest szempilla festest megolsom magamnak, ha mar kozmetikusnak tanultam:)

Szoval tenyleg csak a kivancsisagom miatt tettem fel a kerdest.

Ja es en segitek a baratnomnek, mert babat var es nehezen viseli szegenykem.Nagyon vizesedik es ra fer a segitseg.

Koszonom a valaszokat es jo babazast!!!

2010. ápr. 17. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!