Balaton mellé nyaralni? 15 hós fiunkal?
Mi Siófokon voltunk a 11 hónapos gyerekkel tavaly, 84 e volt a szállás 1 hétre, de őszintén szólva nem tudom a szálláshely nevét. Saját medencével, 100 m volt a parttól. Jövőre tuti oda megyünk megint (bár nem szokásunk 2x ugyan oda menni, de annyira jó volt), addigra 1 éves lesz a tesóka is.
Mégis megtaláltam: [link]
Csak ajánlani tudom.
Mi Balatonfüredre készülünk az akkor 11 hós fiammal. A Veronika Villába megyünk. Parttól, strandtól 50 méter, saját medencével -ha a Balcsi nem jönne be a babának.
Szerintem tökéletesen elég egy apartman utazóággyal. A bababarát szállások -legalábbis amiket én ismerek- nem emberbarát árakon dolgoznak :(((.
Jó keresgélést és jó pihenést!
Ja egy ekkor gyerek már nem kicsi, báropva lehet vele menni.
Sima panzió,vagy vendégház utazóágy azok a olcsóbbak , mint egy szálloda.
(Mondjuk én annyiéet amit a a Balatonon elkölt az ember lemennék a tengerhez.)
Mi a 8 hós fiunkkal megyünk ide:
www.tomajcamping.hu
Két személyes apartman konyhával, franciaággyal, visszük az utazóágyat és kész. Saját strandja van a kempingnek, így még cuccolni sem kell a strandra: csak kiugrunk pancsizni aztán beugrunk a fák árnyékába... ha kell valami két lépés a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!