Annyi minden elszaporodhat benne, állás, melegítés majd újra melegítéstől!!!!
2010. ápr. 15. 20:48
2/15 anonim válasza:
Mert a gyártó így többet tud eladni. Én újramelegítem, nincs semmi baja tőle a kisfiamnak. Jó, ha 2 kanállal marad, azt kidobom, de egy fél üveggel nem, az pazarlás. Sajna nem kiszámítható, hogy mennyit eszik egyszerre. Elvileg a tápszert se lehet újramelegíteni, a kórházban viszont előre elkészítik és melegítik. A saját készítésű pépet is, ha nem fogy el, 1x újramelegítem.
3/15 anonim válasza:
Nem a mikróval van a baj, hanem azzal, hogy többször melegíted. Hideg-meleg-hideg-meleg... ezzel terjednek a baktériumok.
Mondjuk mikor már nagyobb volt a babám, 10-11 hónapos, melegítettem neki többször a kajáját. Szerintem erre csak az elején kell odafigyelni. De lehet, hogy emiatt többen le fognak pontozni engem.
4/15 anonim válasza:
Első vok, ha főzök és kihűl beteszem a hűtőbe.
Ha enni akarunk nem az egészet melegítem! Csak amennyi kell. Nem eszünk 2x melegített kaját basszus!!
Felnőttek sem, nemhogy kisgyerek!!!!!!
2010. ápr. 15. 20:52
5/15 anonim válasza:
Én eszek 2zer melegített kaját.
Amúgy meg ha midentől féltik a gyereket akkor nem lesz erős az immunrendszere és betegesebb lesz
2010. ápr. 15. 21:06
6/15 anonim válasza:
Én ezt úgy védem ki, hogy nem melegítem meg a kajáját:-) Mármint ha üvegeset adok neki. Nem én találtam ki, a babám nem eszi meg ha meleg:-(( sőt akkor sem ha langyos:-(
Szóval ahogy kibontom összekeverem, kiszedem neki tálba a felét és ha megeszi és látom hogy még kér akkor adok, ha nem akkor a maradékot berakom a hűtőbe:-)
Saját készítésü kajánál meg megvárom míg kihül és úgy adok neki, a maradékot berakom a hűtőbe:-) amikor másnap abból adok neki az nem számít újramelegítésnek, mert még egyszer se melegítettem:-)
2010. ápr. 15. 21:09
7/15 anonim válasza:
Nem értem én sem, miért ne lehetne melegíteni akár kétszer is. Én a sajátomat is megmelegítem, soha nem volt még semmi bajom tőle. Sőt, például ott van a töltött káposzta, vagy a székely, az akkor a legjobb, ha többször van melegítve. Persze más a bébiétel, de kétszer nyugodtan lehet. És én ha éppen nem 24 órát van felbontva, hanem mondjuk 30-at, akkor is odaadom még. (persze hűtőben tárolva), még ebből sem volt sose baj.
2010. ápr. 15. 21:29
8/15 anonim válasza:
Mi sem szoktunk kétszer melegíteni babaételt. A töltött káposztát, pörköltet, húslevest és hasonlókat pedig felforraljuk. Ezt nagymamámtól tanultam. Ők annak idején így próbálták kivédeni a bacikat.
2010. ápr. 15. 21:38
9/15 anonim válasza:
Én is szoktam enni kétszer melegített kaját. Soha nem volt tőle semmi bajom. És nyugi, a babának sem lesz! Muszáj találkozni az immunrendszerének baktériumokkal is, hogy erősödni tudjon, és a kétszer melegített kaja egyáltalán nem olyan veszélyes. Nem élhetünk burokban:)
2010. ápr. 15. 21:40
10/15 anonim válasza:
Én az üveges bébikaját azért sem melegíteném újra, mert a legtöbb(főleg a főzelékek) gusztustalan állagúak lesznek felbontás után egy órával:-( Híg szmötyi lesz belőle amit már nem eszik meg:-(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!