Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért marja non-stop kisfiam...

Miért marja non-stop kisfiam a fülét?

Figyelt kérdés
Egyszer leszakítja... 7 hós. Nem fáj neki, mert nem sír. Nem csak akkor csinálja, ha álmos, mert ébredés után is, szopizás közben is. Mi lehet ez?
2010. ápr. 13. 15:56
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem esetleg fülzsír niatt viszket neki?
2010. ápr. 13. 16:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs sok haja a füle körül? Lehet, hogy attól viszket neki? Nálunk ez volt, levágtuk a haját azóta nem piszkálja.
2010. ápr. 13. 16:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia, az én kislámyom (5 hós) ugyanezt csinálta, én megmutattam dokinak, azt mondta sok a fülzsír.

Nekem azt mondta vegyek A-cerument vény nélkül lehet azt csepegtessek bele. A tájékoztatón fél-fél tubus van írva én 1-2 cseppet cseppentettem neki. Sok fülzsírt kihozott neki kb 2 napig jött több utána jó volt. Én fürdés előtt cseppentettem, mert ki kell öblíteni, és fürdésnél ezt is letudtuk. Remélem tudtam segíteni.

2010. ápr. 13. 16:18
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Valami zavarja (haj, fülzsír), ez nem csak egy rossz szokás. Amugy ha éhesek, álmosak ,akkor is tépik a fülüket, de nem egész nap.
2010. ápr. 13. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
mert jön a foga nem?
2010. ápr. 13. 16:29
 6/7 A kérdező kommentje:

A foga elvileg jön. A védőnő már látja, én még nem.

A fülzsírra nem is gondoltam, mert nem belenyúl, hanem kívülről tépi. EGyébként szoktam neki tisztogatni és nem látom, hogy zsíros lenne. Azt hiszem megmutatom én is akkor dokinak, nehogy gond legyen.

Köszönöm az ötleteket.

2010. ápr. 13. 21:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Az enyém azért tépte, mert túl száraz volt és viszketett neki. Van, hogy paraffin olajjal kenem este fürdés után, de van, hogy csak a fürdetővel, azóta már csak nagyon ritkán csinálja. De a foga miatt is lehet.
2010. ápr. 13. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!