Mit csináltok a négy fal közé zárva egy év feletti gyerkőcötökkel ilyen időben?
Tegnap ebben az időben egész nap csak aludt volna, mivel kimenni nem tudtunk, nem bírta magát "lejárni", este tízkor még itt viháncolt a nappaliban.
Ráadásul annyira unatkozik idebent - normál esetben van, hogy egy nap kétszer is lemegyünk bóklászni, játszótérre, meg a környékre - hogy egész nap rosszalkodott, és a "nemszabad" dolgokkal akarta magát szórakoztatni...
Ti mit csináltok ilyen időben odabent?
Hintánk van, jobb híján azon üldögél sokat, építő kockázunk, mesét nézünk, fogócskázunk - már amennyire egy nappaliban ilyet lehet - de nem fárad el.
Ötletek?
Mi tegnap már együtt takarítottunk...Nekem mondjuk 2 éves múlt, de megzavarodok vele már idebent, egész álló nap esik..Van beltéri kicsi csúszdánk, hintánk ezeken elvan egy darabig, meg ilyenkor délelőtt kirakózunk, mesekönyvezünk de délutánra estére ehhez már egyáltalán nincs türelme teljesen túlpörgi magát, mászik fel a bútorok tetejére...://
Juj már nagyon várom h legalább kicsit jobb idő legyen..
Már arra is gondoltam hogy adok rá esőkabit meg gumicsizmát és csak kimegyünk egy kicsit, nem érdekes hogy saras lesz e legalább voltunk kint kicsit.
ennél jobbat én sem tudok.mi is ezt csináljuk,módjuk nekem szerencsém van,mert ő szeret a játékaival játszani.én ilyen alkalmakra előszoktam venni a dugi játékait,ami egy dobozban van és azok a játékok vannak benne amik már kicsi neki,vagy nem játszott vele,vagy nem szerette,vagy egyszerűen csak sok van belőle.azt előveszem és mint kicsit turkál benne egy jó ideig eljátszadozik velük,az újdonság ereje,aztán megint el rakom egy időre.
de amúgy mi is ilyeneket szoktunk,fogocska,bújócska,labdázni nagyon szeret.15 hónapos.
Az a baj, hogy fizikailag nem fárad el.
Tegnap este tízkor még itt pörgött, és rosszalkodott, mert nem bír mit kezdeni a fölös energiáival.
Lehet, hogy jól felöltöztetem, aztán lemegyünk egy kicsit, ha annyira nagyon nem szakad az eső.
Gumicsizmánk ugyan nincs, de zárt tavaszi cipője van, csak nem ázik át egy fél óra alatt.
Muszáj kimennünk, mert megkattanunk mindketten.
Tegnap késő délután már csak "veszekedtünk" mindenen.
Ő rosszalkodni akart mindenáron - mindenre felmászás, hajmeresztő mutatványok - én meg csak mondtam, hogy ne csináld, nem szabad, ne mássz oda, engedd el... tiszta elmegyógy!
nálunk is ez megy...16 hós kislányördög. :)
ma már ott tartok, hogy kétszer megyünk ma boltba, az is egy program...itthon ablakból nézelődünk, kukucsolunk, labdázunk, zenét hallgatunk...aztán kb. ennyi, a többire nem vevő. ráadásul vele nem is lehet sétálni, mert állandóan csak lépcsőzne, ha kiviszem, akkor képes az első lépcsőnél 3/4 órát eltölteni...bár elfáradni lehet h abban is elfárad. nálunk is este 10-kor volt tegnap a lefekvés...
hat, mi lementunk.
ha felebred elmegyunk a lurdy hazba, kalandparkra sajnos most nincs pénz. visszuk a kocsijat, elvezettel tologatja azon a nagy teruleten
2 éves ördögfióka fiam van, most voltunk kint pacsálni esőköpeny, baseball sapka, gumicsimma:) van egy 5 hós tesója ő a babakocsiban esővédő műanyag alatt "figyelt".
Egy félórát elvoltunk kint, mondjuk jól megázott a gyerek és takaríthattam a cuccokat mikor hazaértünk (babakocsi kerék, 6 kiló sár a csizmáján stb.) de megérte, mert most magától elvonult egyedül játszani.
Köszönöm a válaszokat.
Hát végül mi is kimentünk egy fél órára.
Vízálló nadrág, vízálló kabát, és - mint kiderült - vízálló tavaszi cipőben.
Hát a kabát, és a nadrág megy egyből a mosógépbe, mert természetesen a sárban dagonyázás a legnagyobb buli...
A cipőjét már letakarítottam, felhoztuk a fél földgömböt rajta... :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!