Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » S. O. S. Vigyem orvoshoz?...

S. O. S. Vigyem orvoshoz? Tiszta pötty.

Figyelt kérdés

Babám hasa, mellkasa tele lett apró pötyikkel.Biztos a banántól, mert tegnapelőtt kapott egy karikát, tegnap egy picivel többet.Pedig a magját is kiszedtem.

Allergiás pöttyel várjak holnapig hátha elmúlik?Vagy már ma mutassuk meg dokinak?

2010. ápr. 10. 07:58
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én elvinném a helyedben, nem várnék. A banántól nagyon ritka, hogy valakinek allergiája lesz, nem lehet, hogy valami mástól jött ki neki? Van még gyerek a családban? De tudod mit, ne írj, inkább menjetek dokihoz! Jobbulást!
2010. ápr. 10. 07:59
 2/21 A kérdező kommentje:

Köszia!Hívom az orvosunkat, hátha fogad.Ha nem, ügyelet.

Kellemes hétvégét!

2010. ápr. 10. 08:02
 3/21 anonim ***** válasza:
van otthon ca-d? addig adj neki azt,azzal nem ártasz,akkor sem ha mégse allergia,de menjetek ügyeletre,majd írd meg mi volt!
2010. ápr. 10. 08:31
 4/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ha csak a hasa meg a mellkasa akkor nem biztos,hogy allergiás pőtty.Lehet meleg pötty is.
2010. ápr. 10. 09:24
 5/21 A kérdező kommentje:

Van itthon kálcium szirup, amit a múltkor felbontottam neki.Sajnos lejárt, mert 6 hétig lehet csak tárolni.A bátyám most hoz ampullásat.Felet kell neki beadnom.Csak azt nem tudom, hogy mivel.Vízzel?Tápszerrel?

Hívtam az ügyeletes dokit.Azt mondta, hogy ha délutánig nem múlik, akkor vigyem.Sajnos 25 km-re van a legközelebbi orvos.

Már behintőporoztam a kis testét.Sajnos egyre csak jönnek a pötyik.

2010. ápr. 10. 09:59
 6/21 anonim ***** válasza:
Nem volt láza előtte pár napig?
2010. ápr. 10. 10:44
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem volt lázas, és most sem az.Tegnap volt nyűgös napunk.Annyira sajnálom szegénykét.Most alig evett.Fél alma ment csak le egy pici sütőtökkel.

Estére megírom mit mondott az orvos.

2010. ápr. 10. 11:07
 8/21 anonim ***** válasza:
Calcimuscot,és fenistil cseppet kellett adnom a fiamnak,mikor pöttyös lett a feketeszedertől.Ne ijedj meg,nem lesz semmi baj.Tényleg,biztos,hogy nem a melegtől van?
2010. ápr. 10. 12:07
 9/21 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Nem hiszem,hogy a banántól lenne,ha azt már tegnapelőtt kapta.Ha biztosan nem melegpötty,vidd el az orvoshoz!
2010. ápr. 10. 12:09
 10/21 anonim ***** válasza:
:(amiatt kérdeztem a lázat mert nálunk is volt ilyen h kipöttyösödött a kislányom,kb 10 hósan,de előtte pár napig láza volt,ez volt a 3 napos láz,de akkor nem tudom:(remélem hamar rendbe jön!!!jobbulást!!!
2010. ápr. 10. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!