Miket szoktatok játszani 1 év feletti babátokkal, amikor kettesben vagytok vele hosszabb ideig?
Bent is tudom hintáztatni.
Könyveket nézegetünk.
Zenéket hallgatunk itt a gépen, az egyszervolt oldalán.
Konyhai, veszélytelen eszközöket pakolászik, tésztaszűrő, tölcsérek, műanyag edények.
Jó idő esetén viszem magammal ki teregetni, nézegetni a virágokat, kint is hintázunk.
Lemegyünk a játszótérre, hintázunk, labdázunk, homokozunk. Ha esik, akkor itthon építő kockázunk, táncolunk, futkosunk, rámolunk, ugrálunk az ágyon, énekelünk, mesekönyvet nézeget/olvasok, most hirtelen ennyi jutott eszembe, de rengeteg dolgot szoktunk csinálni.
16 hónapos, fiú
Segít nekem a házimunkában-hozza a rongyot, a padlót mossa, hajtogatni való ruhákat széthordja, főzésnél, nézi a rotyogó kaját.
Bújócska-eeeelkaplak, meeeegfoglak-ilyenkor kacagva szalad, elbújik a szekrény mögé
Játéksátor-hengerben játszás
játékait hozza nekem pakoljuk ide-oda
telefonálunk
cicát simizünk
ablakon kinézünk
tv-t nézünk kicsit
mondókázás
húzza-tolja a játékait, elszaladgál, elpakolgat egyedül is.
Nálunk reggeltől estig csak én vagyok vele.
De, ha jóidő van, akkor 2x másfél óra kinti séta, játszótér, bogarászás.-az jobb, mint most itt bent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!