Lett valami baja?Nálunk kislányom tegnap esett le a 40cm-es ágyról a járólapra:( nagyot koppant a kis buksija:( kopp-kopp minden rendben van,felszaladtam vele rögenre+megvizsgálták.De azóta is amit érzek:( Csak egy pillanatra fordultam el:( 8.5 hós kislány anyukája..
2010. ápr. 4. 07:31
1/9 anonim válasza:
Nyugi, szerintem sokmindenkivel előfordul.Az én nagyfiam is esett le, sőt, a lányom is. A picivel is bizti elő fog fordulni.
De majd gondolom lesznek itt mindjárt egy páran, akik szerint rettenetes anyák vagyunk ;)
2010. ápr. 4. 07:38
2/9 anonim válasza:
Sok anyukával elöfordul.....Szerencse nálunk ágyrol 1x esett le azt is álmában,de akkor már 1,5 éves volt a lányom.Amíg "kicsi volt" szerencse nem esett le sehonnét.Viszont 20 hónaposan neki esett az ajtószélének futás közben a helye még mindég a homlokán van. :(
2010. ápr. 4. 07:50
3/9 anonim válasza:
Üdv
Mi hat hósak voltunk, játszottunk és fogtam a lábát,és egyszercsak bumm. Semmi baja nem lett(kopp-kopp-kopp), de ma már 19 hós és heti szinten vannak balesetek. Tegnap ő is (mint előttem) az ajtófélfát lefejelte,kicsi seb-pukli van neki. Pár hete a medveparkba szétment a felső szája,ömlött a vére-fekete lett neki. Szóval kitartást, lesz ez még rosszabb is! :) És attól hogy baleset éri,még nagyon jó anya vagy, ne rágódj rajta,ő már rég elfelejtette! :)
2010. ápr. 4. 08:22
4/9 anonim válasza:
Szia!Egészen addig a pillanatig azt gondoltam,hogy velem ilyesmi nem fordulhat elő,amíg hirtelen...bumm.Szerencsére a nagy ijedtségen kívül más baj nem volt,együtt sírtunk.
Normális,hogy rosszul érzed magad,hiszen ő a mindened,de sajnos előfordulnak kisebb balesetek.Ne bánkódj!
2010. ápr. 4. 09:21
5/9 anonim válasza:
9 hónapos volt, amikor az ágyról egy másodperc töredéke alatt leesett, azt az időt használta ki, amíg az ablakhoz odaléptem, hogy kidobjam a kulcsot a gyógytornásznak. Az ablak az ágytól másfél méterre van. Hát nem kívánom azt az érzést senkinek, én totál bepánikoltam, hirtelen nem tudtam, hgoy mikor teszem a legjobbat, ha felemelem, vagy ha nem, nehogy a gerince is sérüljön. JObban sírtam mint Ő, gyorsan szaladtunk a gyerekklinikára, megvizsgálták, röntgen, ultrahang, minden volt, de szerencsére nem lett semmi baj, az ijedtség nagyobb volt.
2010. ápr. 4. 10:35
6/9 anonim válasza:
Nekünk tegnapelőtt pottyant le, úgy, hogy az apja mellette ült. Volt nagy ordítás, de nem ütötte meg nagyon magát, szerencsére nem magas az ágy, és a szőnyegre esett. De halálra rémültem, persze kutya baja nem lett. Majd tegnap lefejelte a polcot, és lehorzsolta az orrát, tőlem fél méterre. Épp lefelé néztem, mert tornyot építettünk a kockákból, amit leszedett a polcról:( Most helyes mokesza van. De ez is jobban megviselt engem, mint őt:)
Ez mindenkivel előfordul, hiába vigyázol. Érdekes, hogy amikor pl. wc-re megyek, sosem történik vele semmi, de ha ott vagyunk mellette, akkor rendre megsérül:(
ҝ
2010. ápr. 4. 10:42
7/9 anonim válasza:
6hónapos volt,mikor elöszőr leesett.Majd még ezután kétszer.Velünk alszik és mindkétszer hamarább ébredt és elindult szétnézni.Hamar megtanitottam neki,hogy kell lemászni az ágyról.9hósan már egyedül lemászott.Mutasd neki mikor csak tudod,lábbal lefelé lecsuszni.
2010. ápr. 4. 13:56
8/9 anonim válasza:
Szia,a nagylányom kis örökmozgó volt már picinek is.Négy hónaposan egy pillanat alatt legurult az ágyról és sajnos nagyon sokszor megtörtént élete során.A pici most nyolc hónapos és még egyszer sem esett le sehonnan,viszont ő meg egy iszonyú nyugodt és lusta baba.
2010. ápr. 4. 17:53
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat,1 fokkal megnyugodtam,hogy mással is történt ilyen sajnos:( Én is azt hittem,hogy velem ez nem fordulhat elő sosem,hisz annyira figyelek rá(ezek szerint mégsem elégé:( )Köszi a válaszokat még1-szer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!