Milyen babakocsit NE! Vegyek? Panaszokat várok!
Most mindenki mással ellentétben,azt szeretném kérdezni,hogy melyik típusnak mi lehet a hibája,mire figyeljek?
Köszönöm!
Köszönöm,ez jó,hogy megosszátok az estleges hibákat,mire kell figyelni!
Várom a többieket is,és mindenkit felpontozok persze!
Nekünk Cam Combi Family van, nagyon jó, csak az a hibája, hogy kicsik a kerekei, szóval ha vidéken laktok és esetleg kijártok a rétre vagy ilyesmi, mindenképpen nagykerekűt vegyél. ja és amit még nem szeretek az a napárnyékoló, ilyan kis bénácska.
Giordani 3per8at ne vegyél,nagyon keskeny a sportrész,és télen nem fogod tudni használni,a mózest meg kinövi kb.5 hónap után.
Pierre Cardint se,a kerekeikkel sok a gond,egy mérnök szerint is pocsék munka.Nekünk ps 647 van,nagyon nehéz,össze vissza megy,bár elvileg lehetne tolni szemből is,de gyakorlatilag képtelenség irányitani.
Pierre Cardint ne vegyél sztem!! nekünk volt egy régebbi típusú ami újszülött kortól való (4kerekű, átfordítható tolókar) na a tolókar le is járt már egy pár hónap után. Azonkivül ez felfújhatós kerekű volt és NEM bolygósítható hát ez egy rémálom!!! Ilyet se vegyél:)
Aztán volt esernyő kocsink is PC és abból is eszméletlen mód kispórolták az anyagot, a naptetője folyton eldeformálódott, a kerekei pedig lötyögtek.Tök újan vettük pedig.
Top rider, bby grip&go és cam is van amik tökre egyformák kicsi kerék és tolóirány nem változtatható csak a kupolát lehet áthajtani nagyon praktikus ilyenünk is volt de rosszabb utakon nagyon ráz, nem való újszülöttnek és kicsi csecsemőnek.:)
A szomszédunknak pedig jack pol meg kunert kocsija van ezek meg dögnehezek CSAK sétálgatósnak való:)
Nekem amúgy az a tapasztalatom hogy tökéletes babakocsi nincsen:)
Más más élethelyzethez más babakocsi szükségeltetik:)
Nagyon köszönöm,tényleg sokat segítetek!
8 hós lányom,neki szeretnék.
Erre a kagylóülésre látod,nem is gondoltam...
Hát igen a Pierre Cardin féle kerékhibák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!