Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor fogja átaludni az éjszakát?

Mikor fogja átaludni az éjszakát?

Figyelt kérdés

Akinek 3 hónaposan a babája még nem aludta át az éjszakát annak mikor? Hány hónapos volt?

Kisfiam 3 hónapos, eddig egy hét volt, hogy nem ébredt fel éjjel. Azóta megint kel enni.

2010. ápr. 2. 10:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Azt kell mondjam, hogy nagyon szerencsés vagy, hogy 3 hósan már volt egy hetetek amit átaludt...:)

Az éjszakai evésre úgy kb 4-5 hós korukig van szükségük a babáknak, ez változó, de nagyon sokan ezután is szoptatják a babájukat éjjel, ha a baba nem hagyja magától abba.

Én abban a pillanatban befejeztem az éjszakai etetést, ahogy a doki 5 hós korában azt mondta, hogy már nem kell neki, mert már kivoltam :) De ez is úgy ment, hogy le kellett szoktatni róla, szopi helyett vizet kapott.

Aztán beindultak a fogai és ezért kel fel, őt nagyon megviseli a fozgzás, most 8 hós és még nem volt egy-két nap kivételtől eltekintve átaludt éjszakánk...

Szóval ez nagyon babafüggő..

2010. ápr. 2. 10:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekünk 8 hónaposan volt egy nyugisabb időszakunk, akkor 4-5 éjszakát is végigaludt, előtte pedig átlagosan 2x-3x kelt. Utána megint ébredt pl.ma éjjel jó ha 4 órát aludtam 3 részletben de azért ilyen durva nem szokott lenni. Szóval sajnos ébred manapság is, 1x-2x de néha egyszer sem. Ja, és nem enni kel fel, nem tudom miért szerintem Ő sem tudja. :p

14 hónapos

2010. ápr. 2. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Jó kérdés,

Ez enyém 4 hónapos korában kb. 2 hétig átaludta, most 1 éves és azóta felkel.

Tök mindegy csak szopott, vagy hányszor evett/eszik mást.

mostanában mindent és sokat eszik, mellett szopik is és mégis felkel.

Ismerűsünk 2 hónapos babája végig alszik éjszaka.

Ez van.

Majd 18 éves korában annak fogsz örülni, ha egyáltalán otthon alszik.-))

2010. ápr. 2. 10:36
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ez változó.A babám 3 hónapos korától elkezdte átaludni az éjszakákat.Ez tartott úgy 6 hétig,már kezdtük megszokni a jót.Most, úgy vesszük észre nagyon érzékeny az időjárás változásra.Ilyenkor legalább 2-3 alkalommal ébred.Most ott tartunk ha minden rendben 1 hétig alszik.Utána megint nem, felkel.
2010. ápr. 2. 10:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Hahahahaha!

Az enyémek 11 hósak és 2 hete alszanak rendesen.

Még ne várd, hogy olyan nyugis éjszakáid lesznek, még nagyon pici a babád.

Vannak rosszabb és jobb időszakok, de teljes javulás 2 éves kor körül van.

Addig mindig lesz valami, pl: fogzás

Kitartást! Neked csak egyhez kell felkelni.

2010. ápr. 2. 11:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 9 hónapos, de eddig kb. 5 éjszakát aludt át, szinte minden éjszaka felkel enni, pedig már rég nem anyatejes.
2010. ápr. 2. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
az én fiam 4 hónapos,még egy éjszakát sem aludt végig.1x mindig felvan,de mikor jönnek-mennek a frontok,akkor viszont volt,hogy 2x is felvolt,mellé pedig ő mindig 6-kor kel.
2010. ápr. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!