Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy ismerosom kisfia ul,...

Egy ismerosom kisfia ul, felall magatol, mar bilin is ul, kisebb par nappal az enyemtol, az enyem meg nem is ul, nyolc honapos, baja lehet?

Figyelt kérdés
2010. márc. 31. 23:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baja nincs.A barátnőmé szalad az enyém meg még nem tud önállóan menni,pedig egy idősek.Minden gyerek más,másképp fejlődik.
2010. márc. 31. 23:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden gyereknek más a fejlődési üteme! a lényeg, hogy 15 hónapos korára azért már járjon egyedül. Öcsém 10 hónaposan járt, én 14! (öcsém nem tud táncolni, falába van, én táncművészetit végeztem..) Unokatesóm kisfia 15 hónapos kora óta jár egyedül, most kb 2 éves.

szóval senkit ne vegyél alapul, azt figyeld, hogy rendesen fejlődik e a bébid:)

Egyébként a kisfiam "ikertesója" (csak így hívjuk, nem igazi) karácsony előtt már járt, a kisfiam holnap 14 hónapos- mint az ikertesója és még nem jár egyedül!:) No para:) nincs semmi gond vele:) Senki babáját ne vedd alapul:)

van olyan bébi, aki kihagyja a kúszást, és mászik.. Aztán valaki a kúszás helyett forogva éri el a helyet amit akar.. Van aki a mászást hagyja ki és kúszással odaér ahova tud kapaszkodni és feláll.. az én fiam 9 hónaposan felállt pl, de most ugye 14 hónapos, és egyedül még nem jár, csak kapaszkodva.. pár napja látom, hogy kevéske lépéseket egyik helytől a másikhoz megtesz, de ha kicsivel nagyobb a táv, inkább mászik..

2010. márc. 31. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Az enyém sem ült 8 hónaposan csak 2 hete kezdte és most sem szereti, mert inkább mászna:))

Csak a babakocsiban hajlandó üldögélni játék közben a földön, kiságyban nem, inkább féloldalas fekszik. A doki szerint tud ülni, csak nem akar:))

Lehet, hogy nálatok is ez van. Ja! most 10 hónapos

2010. máj. 3. 21:42
 4/9 anonim ***** válasza:
minden gyerek más, ne izgulj, nincs lemaradva egyáltalán a babád. Amúgy meg aki a 8 hónapos gyerekét bilizteti, arról megvan a véleményem.
2010. máj. 3. 21:45
 5/9 anonim ***** válasza:
Ja, ücsöröghet a bilin ugy 2-3 éves koráig, hogy értelme is legyen:) amúgy a fiam 16 hósan indult el biztonsággal egyedül, minden mozgást csinált, csak kicsit később, mégis ugyanúgy szalad, mint a többi kortársa, 18 hós. 8 hósan ült, 7-9 hóig kúszott, onnantól màszott, 10 hósan állt fel.
2010. máj. 4. 07:35
 6/9 anonim ***** válasza:
Szia! Az én babám egy évesen ült fel.:) Addig csak kúszott, mászni sem mászott. Szerintem az elindulással sem fog sietni, apukájával 17-18 hónaposan kezdtünk el járni. Soha semmi bajom nem volt a mozgáskoordinációval. Nyugodj meg, mennek ők szépen a maguk tempójában, és utol érik a gyorsan fejlődő babákat. Amúgy meg minél később állnak fel, annál erősebb lesz a gerincük.
2010. máj. 4. 09:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ja, a bilizésen csak nevetek. Szegény gyereket pedig sajnálom. 8 hónaposan semmi értelme a bilizésnek, a kicsi fejben még jó ideig nem lesz érett erre...
2010. máj. 4. 09:13
 8/9 A kérdező kommentje:
A bilizesnek akkor van ertelme szerintem ha a gyerek minden nap azonos idopontban kakal(pl.az enyem a reggeli tej utan szokott)ha akkor bilire ultetnem megsporolnak egy pelenkat,nem?
2010. máj. 4. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Igen, úgy van értelme. Az enyémnél is ez van, azonos időpontban, ráadásul néha nehezen is jön, így ha elcsípjük, ráültetem, és sikerül. De sehol nem mondom, hogy bilizik a gyerekem, mert ahhoz, hogy majd jelezzen, és működtetni tudja ezt a dolgot a kis agyával, sok időnek kell eltelnie. És nagyon vigyázok, nehogy erőltessem, mert annyira rossz fordulatot is vehet a dolog, hogy 1,5-2 évesen majd a bili közelébe sem akar menni.

Ha nem lenne néha szorulós, még nem ültettem volna bilire.:)

2010. máj. 5. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!