Hogy tudok a rossmanos Hippes kuponhoz hozzajutni ha nekem a korhazban nem adtak ilyet?
Figyelt kérdés
2010. márc. 28. 22:28
1/7 anonim válasza:
Nekem a baba csomagban volt,a sok reklám anyag között. Abszolút nem kaptál ilyet?
Melyik kórházban szültél?
2/7 anonim válasza:
Én sem kaptam, így írtam a HIPP-nek egy emailt. 1-2 héten belül küldték a kupont.
3/7 anonim válasza:
Én sem kaptam a kórházban csomagot,ezért irtam a felicitasnak,ök küldek egy papirt,azt kellett kitölteni,visszaküldeni.rá kb 1-2 hétre küldték a csomagot is!:)
4/7 anonim válasza:
07.29-es válaszolónak: bocs, hogy kérsezek, de a Felicitasnak írtál, hogy nem kaptál Hippes kupont és ők intézték? A csomagot is elpostázták? Ez így is működik?
5/7 anonim válasza:
07:29-es vagyok.
írtam nekik, hogy mi a teendő,ha a kórházban nem kaptam csomagot mert elfogyott(17en szültünk amikor bennt voltam),erre felvette velem a kapcsolatot az egyik felicitasos.küldött egy papírt amit ki kell tölteni(név,szül idő,hely stb)azt vissza kellett aküldeni,aztán rá kb 1-2 hétre küldték az egész csomagot(amit a kórházban kellett volna megkapni),igy abban benne volt a hippes 2-es kupon ( és sok minen más is).ki is váltottam mert már 6hós a kisfiam:)remélem tudtam segíteni:)üdv:Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!