Babán méret 59centi és 6010gram. Született 3700 grammal és 50 centivel. Most vagyunk 8 hetesek. Korához képest nem tul nagy?
Figyelt kérdés
2008. szept. 15. 20:13
1/4 anonim válasza:
Az én kisfiam hasonlóan 3750 gr/52 cm-el született, ő 8 hetesen 6280gr/61 cm volt. Most 5 hónapos 8300gr/71cm és csak anyatejet kap.
2/4 anonim válasza:
Nem túl nagy, az én babám is olyan gyorsan fejlődik. 3900 grammal és 53 cm-vel született, és most 5 hónaposan 8650 g, 69 cm. 8 hetesen 6800 gramm volt a súlya. MInden rendben van, nyugodj meg :-)
3/4 anonim válasza:
nem nagy!egészségesen nő, és ez annak tudható be, hogy anya tejet kap!ha a kg illetve a cm arányaiban ugyan úgy nő illetve csökken akkor beszélünk egészséges kisbabáról
4/4 anonim válasza:
Az én lányom 2600 gr-mal és 50 cm-el született 2 hónaposan 5 kg és 58 cm volt.
A gyermekegészségügyi kiskönyvben van egy táblázat ott nyomon tudod követni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!