Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hasfájás általában tényleg...

A hasfájás általában tényleg eémúlik 3 hónapos kor körül?

Figyelt kérdés
Kislányom 2,5 hónapos. Evés után 2 órával mindig felébred, valószínűleg fáj a hasa, gyakran pukizik. Néha egy óráig is szenvedünk ettől. A legtöbb babánál tényleg elmúlik a 3. hónap körül?
2008. szept. 15. 15:11
 1/6 anonim ***** válasza:
Többnyire igen. Gripewatert próbáltátok már? Gyógyszertárban kapható, és segít!
2008. szept. 15. 15:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltuk. (sőt az infacolt, papaverines görcsoldót és egy homeopátiás szert is). Ez sem szüntette meg, de azért használjuk.
2008. szept. 15. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
igen-általában..nekünk percre pontosan-és akit kérdezgettem,szintén.ezek a csodaszerek,meg a tea nekünk nem segitettek,bár a fiam a kaki miatt szenvedett.ezért megsürgettem a dolgot egy kis krémes fülpiszkálóval...
2008. szept. 15. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
Én is azt hittem, hogy nem segít semmi, csak az idő. Mi múlt héten hagytuk el az infacolt, viszont azóta volt nyűgös a babám és sokszor fájdalmasan felsírt. Most megint vettünk egyet és úgy döntöttünk, hogy visszaállunk egy kicsit és inkább fokozatosan hagyjuk el, mint hirtelen. Erre is figyeljetek azért. Egyébként igen, valóban többnyire 3 hós korban elmúlik, szinte egyik napról a másikra.
2008. szept. 16. 08:23
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem elkeseríteni akarlak, csak én is szeretem tudni a tényeket: az én babámnak 4,5 hónaposan múlt el a hasfájás, de akkor, mintha elvágták volna, egyik napról a másikra. Addig viszont katasztrófa volt az életünk, állandóan sírt szegény. Szóval kitartás, szerintem ez a legkésőbbi időpont! :-)
2008. szept. 16. 08:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Nalunk 9hetesen mult el, de addig brutalis volt a hasfajas, mi is probaltunk mindent, aztan egyszer csak egyik nap jol lett...

erdemes odafigyelned az etkezesedre is, ha szoptatsz, hogy eleg tapanyag jusson neki.

2008. szept. 18. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!