Van, akinek ekkora babája van/volt?
A kisfiam másfél éves és 88 cm ill. 15 kg.
Egyébként nem hájas,hanem pocakos és a csontjai erősek.Persze nem vékony, de arányos gyerkőc.Jó az étvágya,mindent megeszik,imádja a főziket,édességet nem igen adok neki,inkább sütök egészséges régcsákat.Sokat mozog,egész nap meg sem áll,persze szuszog,mint a gőzmozdony.
Lehet baja?
Köszi!
Olyan nehéz,mert mindenki azt hiszi,hogy tömöm,meg édességet eszik csak.Engem nem zavar,hogy ekkora,esetleg a derekam van más véleményen...:)
Az én fiam másfél évesen 12-13 kiló volt, a szomszéd kisfiú, aki vele egyidős, ő kb 15 kg lehetett. Bár ő mindig is jó evő volt, az enyémet meg szinte mindig kergetni kell az étellel. Gyerekként a férjem is és én is nagyon rossz evők voltunk.
De nem vagyunk egyformák, én pl 20 évesen voltam 51kg 160 centis magassággal. Valószínűleg az előttem írt Anyuka kislánya magasabb lesz, mint én.
Fiam 1 évesen 12,2 kg és 82 cm volt.
15 hósan 13,2 kg, másfél évesen 91 cm (kilót nem tudok írni)
Most 10 éves 150 cm és 45 kg és 38-as lába van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!