S. O. S Nem bírok a kislányommal, egész nap ordít, nem jó neki semmi. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Lehet a foga jön,adtam neki nurofent,de azt sem leht mindig.már nagyon kivagyok.8.5-hó2010. márc. 4. 14:05
1/8 anonim válasza:
Ne tegyél semmit. Jön a hó, ezt sajnos ki kell bírni. Holnap már jobb lesz, ne aggódj! :)
2/8 anonim válasza:
Én ilyenkor kivittem a levegőre, adtam a szájába egy kiflit, és rágott.
Ha nem akarta ezt sem, betettem a kádba fürdeni, ez nálunk mindig bejön, imád fürdeni, közben játszik, elvan fél-1órát is.
3/8 anonim válasza:
Lehet hogy valami front van... :) Az én 8 hónapos kislányom is ordít mint egy kis keselyű egész nap,most is éppen...a tesója meg éppen alszik,gondolom nem sokáig... Nálunk sétával megnyugszik,rögtön el is alszik a babakocsiban,de addig ugye nem tudunk menni,amíg a nagyobbik lányom fel nem kel.
4/8 anonim válasza:
Biztos front van, én sem bírok a fiammal:) Nagyon megviselik a frontok, én is nyűgös vagyok kicsit:)
ҝ
5/8 anonim válasza:
Mi tegnap voltunk ilyenek este fürdés után mintha kicserélték volna vigyorgott meg kacagott.Fürdesd meg hátha nálatok is használ
6/8 anonim válasza:
Detto ugyanez.Pár napja elég nyűgös,de ma...Reggel 2 órán át ordított.Ha letettem,az volt a baj,ha felvettem,akkor meg az.Aludni nem akart,cicit nem akart,játszani nem akart.Fogzik,de az egyik úgy bújt ki,hogy teljesen véletlenül vettem észre hogy már bök:)Most jön a párja is,de szerintem nem attól ilyen.Se duzzanat egyébként,se semmi.Reggel legszívesebben bevágtam volna a hátam mögött az ajtót és kigyalogoltam volna a világűrba.Egyébként már fogtam a telefont,hogy felhívom a férjem,hogy jöjjön haza,mert idegbajt kapok.Szóval remélem front és elmúlik,mert nagyon rossz (volt)
8/8 anonim válasza:
Front van. Én se bírok már a 7 hós kisfiammal, épp az előbb aludt el de szerintem pár perc és megint kezdődik elölről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!