Olgica13 kérdése:
El kezdtem szedni az elevit plus szerintetek segiteni fog h meg fogannyon a pici?
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 19:34
2/24 A kérdező kommentje:
és miért nem fog?
2015. jún. 24. 19:40
3/24 anonim válasza:
mert az nem arra van, hanem arra, hogy a tested felkészüljön vitamin és ásványi anyagokkal a baba fogadására. De a teherbeesést nem segíti elő, nincs benne semmi hormon példának okáért.
5/24 anonim válasza:
OFF: elkezdtem, segíteni, foganjon
ON: ez vitamin, nem ettől fogsz teherbe esni
6/24 A kérdező kommentje:
jolvan ezt tudtam de segit valamenyit nem de ugye bár ?
2015. jún. 24. 19:47
7/24 anonim válasza:
Ez az utolsó hozzászólásod mit jelent kérdező?
8/24 anonim válasza:
Sok mindenben segít, de nem abban, hogy könnyebben "megfogyannyon" a baba, mert ez egy vitamin. Ettől nem leszel könnyebben terhes. Majd abban segít, hogy minden szükséges tápanyagot. vitamint megkapjon a fejlődő embrió. Azért szokták ajánlani, hogy már a terhesség tervezésekor kezdjék el szedni a nők, hogy megfelelően felkészítse a szervezetet a terhességre, és hogy már az első pillanattól megkapjon mindent a baba, amikor még az anyuka nem is tud a terhességéről.
9/24 anonim válasza:
Ne haragudj kérdező, de mi nem világos abban, amikor leírjuk többen is, hogy NEM segít?
Erre te megkérdezed újra, hogy de azért valamennyit segít-e? Hát nem, valamennyit sem.
10/24 anonim válasza:
Nem segit. Arra kell hogy minel egeszsegesebb legyen. Pl a folsav ami a rendellenessegek kikuszobolesere valo
Szoval nem nyalkahartyat vastagit vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!