Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy tudom beadni 8hós babámna...

Hogy tudom beadni 8hós babámnak a homeopátiás bogyót?

Figyelt kérdés
Összetörve,tápszerbe?Vagy külön kis folyadékba?Lehet melegiteni?Nem tudom,hogy mi van Vele,de minden hajnalban fent van 1-2órát 4 óra körül,csak forgolodik,nem tud aludni.Gondoltam jó lesz rá a homeopátiás Camomilla 15ch
2010. márc. 2. 08:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia.n a fogzás miaorralt vizét felmelegítem,de csak épp egy kortyot,várok egy jó 20 percet amíg kihül,és megissza.Az utobbi időbe nurofenes fecskendővel szivatom fel és adom neki.Előtte cumisüveg cucliából.De itta már pohárból is.Tudtommal összetörni nem szabad.
2010. márc. 2. 08:23
 2/15 anonim ***** válasza:
Rajta van asszem néhány bogyó dobozán, hogy langyos vízben felolvasztod és úgy ihatja :)
2010. márc. 2. 08:23
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kiskanálba (ami nem fém)teszek vizet (előzőleg felforralt)abba a golyókat s miután felolvadt be a baba szájába.
2010. márc. 2. 08:30
 4/15 anonim ***** válasza:

Ahogy az előttem szólók is írták, pici vízben feloldod, és megitatod vele. Én pl. cumisüveg kupakját leveszem, pici víz, berakom mikróba 10 másodpercre, és úgy a langyos vízbe teszem bele a golyókat, és megdöntve kitámasztom (épphogy ellepi a víz). Kb. 15 perc alatt feloldódik, nagyon rázni sem kell.

Talán még annyit segítenék, ha nem veszed zokon, mert nekünk bevált, hogy ha egymagában csak a camomilla nem segítene, akkor adhatsz mellé mercurius solubilis 9ch-ból napi 2x5 golyót, a camomillából akár minden órában 5 golyót. Kisfiam két és fél hete kezdte ezt a nem alvást, és ahogy elkezdtem ezt a kettőt adni együtt, most 4 napja átalussza ismét az éjszakákat (előtte a camomilla egymagában nem volt elég).

(B)

2010. márc. 2. 08:52
 5/15 anonim ***** válasza:
Én belecsavarom a kupakjába az 5 golyót, 5 csepp babavizet cseppentek rá, az pont egy kortynyi mennyiség és éppen ellepi a golyókat. Megvárom, amíg a kupakban felolvad, kiöntöm egy kiskanálba, és késssz. A kupakot azután szárazra törlöm.
2010. márc. 2. 10:00
 6/15 anonim ***** válasza:

Utolsónak: köszi az ötletet, ezt én is kipróbálom! :)

(B)

2010. márc. 2. 10:17
 7/15 anonim ***** válasza:
Kipróbáltam, tök jó így, és legalább az egészet lenyeli, nem megy mellé belőle egy csepp sem! Köszi még egyszer a tippet! (B)
2010. márc. 2. 16:12
 8/15 anonim ***** válasza:
(B)-nek: igazán nincs mit! :) Örülök, hogy a szolgálatára lehettem egy anyukának.
2010. márc. 2. 17:51
 9/15 A kérdező kommentje:

Sziasztok:)Köszönöm a válaszokat.Tehát akkor ha az esti etetésnél a tápszerébe keverem(220ml) akkor nem megyek vele semmire...Ráadásul meg is melegitem:(

Köszönöm a segitséget annak aki a másik homeos bogyót ajánlotta,ki fogom próbálni:)!

2010. márc. 2. 21:58
 10/15 A kérdező kommentje:
Beadhatom Neki rögtön közvetlenül evés előtt is,vagy várni kell a homeós bogyók után pár percet etetésig?
2010. márc. 2. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!