Hogy tudom beadni 8hós babámnak a homeopátiás bogyót?
Ahogy az előttem szólók is írták, pici vízben feloldod, és megitatod vele. Én pl. cumisüveg kupakját leveszem, pici víz, berakom mikróba 10 másodpercre, és úgy a langyos vízbe teszem bele a golyókat, és megdöntve kitámasztom (épphogy ellepi a víz). Kb. 15 perc alatt feloldódik, nagyon rázni sem kell.
Talán még annyit segítenék, ha nem veszed zokon, mert nekünk bevált, hogy ha egymagában csak a camomilla nem segítene, akkor adhatsz mellé mercurius solubilis 9ch-ból napi 2x5 golyót, a camomillából akár minden órában 5 golyót. Kisfiam két és fél hete kezdte ezt a nem alvást, és ahogy elkezdtem ezt a kettőt adni együtt, most 4 napja átalussza ismét az éjszakákat (előtte a camomilla egymagában nem volt elég).
(B)
Utolsónak: köszi az ötletet, ezt én is kipróbálom! :)
(B)
Sziasztok:)Köszönöm a válaszokat.Tehát akkor ha az esti etetésnél a tápszerébe keverem(220ml) akkor nem megyek vele semmire...Ráadásul meg is melegitem:(
Köszönöm a segitséget annak aki a másik homeos bogyót ajánlotta,ki fogom próbálni:)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!