Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyhajú babák anyukái!...

Nagyhajú babák anyukái! Linkelnétek? :-)

Figyelt kérdés

mennyi idős a babótok és mekkora haja van?hogy bírtok a séróval?:-) mi már a sapifelvevéskor is beleakadunk és az előkét is félelmetes megkötni, nehogy meghúzzam... a kislányom 6 hónapos, de már jó hosszú a haja... rendes frizura...

kíváncsi lennék hasonló babócákra!

tudtok képet linkelni?

(ezek picit nagyok lesznek meg nem vmi jó minőségűek, mert telóval készültek, bocsi...)

[link]

[link]

LINKELJETEK!!

2010. febr. 28. 22:19
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
0%
SZia!A képek nem jók amiket linkeltél.
2010. febr. 28. 22:22
 2/37 anonim ***** válasza:
52%

Ja bocs,már jók,mert beléptem..

Mekkora haja van:)

2010. febr. 28. 22:23
 3/37 anonim ***** válasza:
52%
Én megtudtam nézni,de az én babámnak nincs ekkora haja.:)Aranyos.
2010. febr. 28. 22:24
 4/37 anonim ***** válasza:
52%
:) Ez aztán a hajasbaba! :))) Sajna miénk még elég kis kopi, örülök, ha 2 éves korára lesz ekkora haja... így nem is linkelek.
 5/37 anonim ***** válasza:
52%

de drága:-) grat hozzá

sajnos linkelni még nem tudok, majd pár év múlva

6/37 A kérdező kommentje:

Köszönjük!

képzelhetitek hogy meglepődtünk, mikor megszületett...nem gondoltam h kelleni fog a babafésű, csak betettem, hátha... és már fodrászkodhattam is :-D

nem baj, akkor is linkeljetek, olyan babázhatnékom van, az enyém már alszik...:-(

2010. febr. 28. 22:30
 7/37 anonim ***** válasza:
6%
babó,babóca,séró,sapi,teló ! te milyen nyelven beszélsz? Így tanítod majd a kislányodat is?
2010. febr. 28. 22:31
 8/37 anonim ***** válasza:
56%

Nagyon szép babád van, ne foglalkozz semmilyen rosszindulatú megjegyzéssel!! Csak irigykedik!

gratula hozzá tényleg kis hajas baba az én csajszikámnak nincs ilyen hosszú hajacskája

üdv. 21 hós kislány anyukája

2010. febr. 28. 22:33
 9/37 A kérdező kommentje:
nem az utolsónak...
2010. febr. 28. 22:33
 10/37 A kérdező kommentje:
na nem vagyok ilyen gyors. engem nem érdekelnek, nyugodtan kiélhetik magukat... legalább jót nevetünk rajtuk nem?
2010. febr. 28. 22:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!