Vélemény? Babámnak név választásban
nem, ezeket nem lehet adni akkor se ha fizetsz, mivel ezek a nevek megvannak itt is csak magyar írással. így kell adni, csak mert neked nem tetszik úgy, azért nem fogják ezt a szabályt megváltoztatni :)
nekem egyébként a Franciska tetszik a legjobban, ismerek is egy cuki kislányt ezzel a névvel :)
Ez komoly, hogy Magyarországon nem adahtsz olyan nevet a gyerekednek, amilyet akarsz? Ezt nem gondoltam volna...
Ebben az esetben a Emily, Jane talán a Francisca is jó választás lehet, hiszen a kiejtés nagyjából ugyan az, csak az írásmód tér el.
Tényleg átírva lehet csak adni, hacsak a párod nem olyan orszâgból származik, ahol lehet ezeket adni. De az Emily lehet Emili is és nem csak Emília, a Rose pedig lehet Róza is(úgy tudom). A Jane nagyon csúnya átírva, a Franciska meg szerintem túl hosszú ahhoz, hogy legyen mellé még egy keresztnév. Én a helyedben úgy adnám:
X. Franciska
vagy
X. Emili Róza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!