Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tényleg adható 7 hónapos...

Tényleg adható 7 hónapos babának sajt és túró? A védőnöm tanácsolta. Én még várnék vele, szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. febr. 26. 11:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem pontosan emlékszem, de talán mi nyolc hónaposan kezdtük.
2010. febr. 26. 11:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 8 hónaposan kezdtem bevezetni a joghurtot,sajtot és a túrót.Várhatsz még vele egy picit,ha te azt látod jónak.Egy 3 gyermekes anyuka
2010. febr. 26. 11:58
 3/9 anonim ***** válasza:
33%
Én nem adnék még neki semmiképpen.Kiválthat alergiát ha volt a családban tejtermék érzékenység.Nálunk nem volt de akkor se kockáztatnék.Enyém 8hónapos de nem adok neki még.Én félek ilyenektől.Szerintem még várj vele egy kicsit.
2010. febr. 26. 11:59
 4/9 anonim ***** válasza:
24%
7 hónaposnak? Ne viccelj, elvileg 6 hónap után magvasokon kívül bármit ehet. Én négy hónapos korától adtam túrót, sajtot. Főzelékbe ment feltétnek, imádta.
2010. febr. 26. 12:00
 5/9 anonim ***** válasza:
51%
Nézd meg a kiskönyvben, ott is csupán 8 hónapos kor után ajánlják a joghurtot, túrót, a sajtot meg még később, általában 10 hónapos kortól... érdekes a védőnőd...
2010. febr. 26. 12:08
 6/9 anonim ***** válasza:
52%

"7 hónaposnak? Ne viccelj, elvileg 6 hónap után magvasokon kívül bármit ehet"

Miről beszél ez a nő????

Te jó ég!

Tájékozódj,anyukám,ne téveszd meg azokat akik segítséget kérnek!!!!

2010. febr. 26. 12:59
 7/9 anonim ***** válasza:
38%
Igaza van az utolsó hozzászólónak. Bármilyen tejterméket elvileg csak egy éves kor után lehet adni. De 4hónaposan biztos nem tesz túl jót.
2010. febr. 26. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudtam hogy lehet már 8-9 hós kora körül adni ilyeneket, viszont a gyerekorvosunk azt mondta hogy ha a családban bárkinek (nem csak anyunak apunak) van bármilyen allergiája (nem csak tej) akkor várjunk 1 éves korig. Azt hiszem én be fogom tartani.
2010. febr. 26. 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg azt mondják, hogy egyéves kor után, már szinte mindent adhatsz. Épp azért fontos, hogy előtte kóstoltass az allergizáló kajákból, mert, ha már mindent adsz, honnan tudod, mitől lett baja. Nekünk ezt mondta a védőnő.

Túró, joghurt: 8 hóstól

sajt (reszelve) 10 hóstól

tej: jóval egy éves kor után

2010. febr. 26. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!