Tegnap kapott a babám egy pici csirkehusit a fözelékébe. Ma is kapjon? Vagy hogy adjam neki? heti hányszor? 6 hós.
Figyelt kérdés
2010. febr. 22. 06:20
1/4 anonim válasza:
Én mondjuk csak 7 hónaposan vezettem be a húst, de úgy csinálom, hogy 2-3 napig kap husit a főzelékbe, utána 1 nap szünet. Aztán 1 nap máj, 1 nap hal, 1 nap szünet, és kezdem elölről.
Aztán van, hogy felborul ez a rendszer, de nem adok 7 napból 7x húst neki.
2/4 anonim válasza:
Minden nap lehet husit tenni a főzelékbe, kell nekik a vas, ami benne van.
3/4 anonim válasza:
Szia,nekem a védőnő azt mondta,hogy minden nap adjak husit.
4/4 anonim válasza:
Szia! ha nem lett semmilyen allergiás reakció a husitól, akkor nyugodtan adhatsz neki. Minden nap szüksége van már ebben a korban állati fehérjére. Ez lehet reszelt vagy maci sajt is. Nem muszáj minden nap húst adni.Reszelt sajtból csipetnyi, maci sajtból először fél, majd egész háromszög.
Jó babázást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!