Hogyan kóstoltattátok a meggyet?
Figyelt kérdés
Almát és őszibarackot evett eddig a babám.Tejpéppel nem keverhetem, mert allergiás. Sinlac pedig nincs itthon, mert még csak a jövő héten írja fel a doki.2010. febr. 19. 21:24
1/8 anonim válasza:
Szia!
Gesztenyepürével keverem és imádja a babám!
2/8 anonim válasza:
ha befőtt és fagyasztott akkor jól felfőzném,meg az se kéne hogy savanyú maradjon,párszor át is mosnám,és bele a szájacskába:D
3/8 anonim válasza:
Én csak úgy magában adtam finom édes meggyet, jól leturmixolva, imádta a babám. Ha savanyúbb, mixelj hozzá kekszet, vagy főzz hozzá zabpelyhet.
4/8 anonim válasza:
Szia!
Én fagyasztott meggyet adtam neki. Szobahőmérsékleten felolvasztottam, nem főztem meg. Összeturmixoltam és teaszűrőn átnyomkodtam, így a héja nem megy bele, bár azt mondják az sem baj, ha igen, majd adtam hozzá reszelt starking almát, vagy körtét, vagy őszibarackot, de néha 3 félét kevertem.
Nagyon finom, nem lesz savanyú és a kislányom imádja.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. febr. 20. 08:35
6/8 anonim válasza:
Mi par nappal ezelott kostoltuk meg,es nagyon izlett neki. Belekevertem az almaba egy keves meggypuret (en fagyasztottat hasznaltam, eloszor 5-6 szemmel kezdtem) masnap mar felesbe ette alma-meggy. Ma pedig korte meggy volt a tizorai.
7/8 anonim válasza:
Ja! Azt elfelejtettem, hogy zabpehellyel surusitettem.
8/8 A kérdező kommentje:
Nekünk is fagyasztott van itthon (saját termés).Akkor keverem almával, azt úgyis szereti.
2010. febr. 20. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!