Cumis kérdés. Ezt hogy oldjam meg?
7,5 hós a kislányom, és már egyáltalán nem tud cumi nélkül aludni. Nem az a gond, hogy elalváskor kell neki, hanem éjszaka fölébred, ha nincs a szájában. Van olyan, hogy este fél kilenctől reggel 7 ig kb. 15-20x kelek fel hozzá. Igaz, hogy "csak" visszadugom a szájába és alszik tovább (nem kér enni, inni, nem kell ringatni, kivenni, stb.), de nem tudom, meddig bírom így az éjszakákat. :((
Hol rontottuk el? Másnak is van ilyen problémája? Mit javasoltok? Szerintetek le lehetne valahogy szoktatni a cumiról?
Már mondták, hogy ne adjam neki vissza, sírni fog, de le fog szokni róla,viszont én egyszerűen sajnálom sírni hagyni,a szívem szakad meg, és a vége mindig ugyanaz...
Egyébként nem lóg állandóan a szájában csak az alváshoz kell neki, de akkor nagyon. Minden vélemény érdekel, kérlek segítsetek! Köszönöm.
1. vagyok. Szerintem se vedd még el tőle, kell neki. :) Ráérsz majd ezen gondolkodni, mikor majd kb. másfél éves lesz, mert akkor lefekvés előtt már el lehet terelni a figyelmét sok más dologgal. Pld. meséléssel, vagy adsz neki egy textilpelust, vagy babát, és azt fogja majd ölelgetni. Háát.. addig meg TARTS KI! :)
Amúgy drasztikus megoldás lenne rá, de akkor kb. egy hétig rémálom lenne minden éjszakátok (elvenni tőle és kész), de ezt gondolom nem akarod Te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!